Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Поставка за сапун Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поставка за сапун

Банята е едно от най-важните помещения в дома. Това е причината, обикновено да влагаме най-много средства в нейното обзавеждане. Независимо дали имаме едно или две отделни помещения за баня и тоалетна, те трябва да са комфортни. Изборът на аксесоари е не по-малко важен, защото те допълват интериора, а и функционалността. Един от тези аксесоари е поставката за сапун.

Какви поставки за сапун има? Каква да изберем?

Може да разделим поставките на два основни вида, според вида на сапуна, за който са предназначени – поставки за течен сапун и поставки за твърд сапун.

Поставките за течен сапун или наричани още диспенсъри или дозатори в последно време са много популярни, в съответствие с все по-широкото използване на течения сапун. Те могат да се монтират на стената или да са стоящи. Има модели, при които формата на дозатора има и допълнителна поставка за гъба. Най-често са изработени от алуминий или пластмаса, като разнообразието от цветове, форми и размери ще Ви позволят да съчетаете поставката с интериора на банята.

Това се отнася и за поставките за твърд сапун. Повечето производители предлагат и двата вида поставки в една серия, тъй като много хора предпочитат използването и на течен и на твърд сапун. Поставките за твърд сапун също могат да се монтират на стената, като са вертикални или хоризонтални. Те могат да бъдат стъклени, пластмасови, от различни неръждаеми метали.

Независимо от вида на поставката, важно е тя да бъде максимално лесна и удобна за употреба. При поставките за твърд сапун – тя трябва да е достатъчно дълбока, за да не пада и да не се изхлузва сапуна.

Откъде да купим поставка за сапун?

Може да намерите различни видове и модели поставки за сапун както в магазините за обзавеждане, в които се предлагат и аксесоари за баня, така и в магазините за домашни потреби. Разгледайте промоционалните оферти за постави за сапун и изберете най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!