Постелка

Намерихме 5 резултата за Постелка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 5 промоции за Постелка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Постелка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

08.10 - 08.11 GS Строймаркет
08.10 - 08.11 GS Строймаркет
21.10 - 27.10 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

09.05 - 31.12 KARE
09.05 - 31.12 KARE
09.05 - 31.12 KARE
26.09 - 23.10 Фантастико
01.10 - 31.10 Аптеки Гален
04.10 - 24.10 Практикер
04.10 - 24.10 Практикер

Повече информация за Постелка

Постелката представлява изделие, с което покриваме определена повърхност. Най-често я поставяме обаче на земята, като съществува многообразие от видове в зависимост от тяхното предназначение. Освен това постелките най-често са направени от текстил, но отново можем да срещнем различни разновидности.

Какви постелки можем да срещнем?

Често купуваме постелки, които поставяме в банята. Целта е да създават комфорт на краката, както и да придават уют в помещението. Формата на този вид постелки най-често е правоъгълна или кръгла, а те не се отличават с големи размери. Освен това най-често са изработени от памук или синтетични материи от горната страна, а задната им страна най-често се пръска с латекс. Постелки поставяме често и в спалнята, както и в хола. Те са добро интериорно решение, което придава завършен вид на всяка една стая.

Постелките могат да ни влязат в употреба и когато отиваме на плаж. Там те се явяват като приятна алтернатива на кърпите или шезлонгите, на които най-често се излежаваме. Могат да бъдат направени от различни текстилни материали, а най-често не се различават по-големина от обикновена плажна кърпа. Има и специализирани постелки, които ползваме, когато тренираме някакъв спорт на земята, най-често гимнастика и йога.

Как да изберем подходящи постелки?

Трябва да прецените с каква цел ще използвате постелките, тоест къде ще ги поставите. След това трябва се спрете на конкретни модели в зависимост от техния дизайн и материалите, от които са изработени. Освен постелки от естествени и синтетични материи, можем да срещнем и такива от мемори пяна, които осигуряват приятен комфорт за ходилата и възвръщат формата си веднага след като отместите краката си от нея. В различните ценови категории можете да видите разнообразни модели.

Откъде да купим нови постелки?

За да направите най-добрия избор на постелки за Вашия дом, разгледайте нашия сайт. Тук ще намерите брошура, в която сме селектирали най-изгодните оферти на редица търговски вериги, сред които Айко, IKEA, Como, Лидл, Бриколаж, Еником М, JYSK и т.н. Разгледайте ги още сега и изберете Вашите нови постелки.