Почва

Намерихме 3 резултата за Почва в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Почва. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Почва и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

27.02 - 19.03 Бриколаж
27.02 - 19.03 Бриколаж
27.02 - 19.03 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
10.02 - 08.03 GS Строймаркет
14.02 - 05.03 Практикер
24.02 - 01.03 Магазинъ 345

Повече информация за Почва

Почвата, както знаем, представлява повърхностния слой на земната кора, който се характеризира със свойството рохкавост и който има сложен състав и структура. Освен това почвите притежават уникалното свойство, наречено плодородие. Тоест, те предоставят необходимите за едно растение храна, вода и други вещества, а да може то да расте и да се развива. Почвите са изградени от минерални вещества, микроорганизми, вода, органични вщества.

Какви почви има в България?

В България има 15 почвени типа, които от своя страна се поделят на общо 42 отделни подтипа. Основните видове родни почви обаче са черноземни, ливадни, смолници, алувиално-ливадни, канелени горски, кафяви горски, сиви горски, пседвоподзолисти, засолени и блатни. Всеки тип почва се характеризира с различни свойства и най-вече с различна плодородност. Едни за подходящи за отглеждането на един тип култури, докато в други могат да растат други растителни видове.

Как да изберем подходящи почви?

Ако искате да отглеждате растения в дома си или със Вашата градина, то най-вероятно ще Ви се наложи да закупите почва от магазина. Можете да избирате между различни видове почвени смеси в зависимост от тяхното предназначение. Ако искате да отглеждате листнодекоративни цветя, то има специална за целта плодородна почва. Ако пък сте фенове на екзотичните цветя, също можете да се спрете на определен вид почва. Има и универсални видове, в които могат да растат различни стайни и градински цветя. 

Откъде да купим почви за цветята вкъщи или растенията на двора?

Ако искате да направите домът или градината си по-зелени, то започнете със засаждането на различни видове цветя и растения. За да го направите, неизбежно ще Ви трябва почва.  Купете я сега, но преди това разгледайте брошурата на нашия сайт, за да добиете представа от какво имате нужда. Там ще откриете най-изгодните оферти на редица търговски вериги, сред които Баухаус, Мастерхаус, Практикер и други.