Почистващ препарат

Намерихме 8 резултата за Почистващ препарат в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 8 промоции за Почистващ препарат. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Почистващ препарат Medix и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Почистващ препарат

За да поддържаме хигиената във всяко едно помещение в нашия дом, неиземнно наш помощници са различните видове почистващи препарати. Всеки вид има различен състав според повърхностите, за които е предназначен. Те могат да бъда под формата на концентрат, който се разтваря, течности или пък спрейове.

Какви видове почистващи препарати има?

Според повърхността, за която са предназначени, почистващите препарати варират. Ако имаме плочки или пък ламинат, трябва да се снабдим с различни видове почистващи препарати. Ако пък ще почиствате дървени повърхности е важно препаратите, които ще използвате за целта да не съдържат восък. Основните видове почистващи препарати, които можем да срещнем са дезинфектанти, дезодоранти, абразиви, детергенти (сапунени и синтетични), ароматизатори, вакси, перилни препарати и разтворители за почистване.

Какви почистващи препарати да изберем?

След като се спрем на подходящ почистващ препарат, трябва да се уверим, че ще използваме и качествени съпътстващи консумативи като четки, мопове, микрофибърни кърпи. Важно е да почиствате съответните повърхности с подходящи препарати. Има и универсални почистващи препарати, които могат да се използват за различни повърхности.

Как да се ориентираме какъв почистващ препарат да купим?

В магазините можете да откриете множество предложения за почистване на различни повърхности. В гамата продукти на Медикс, Бреф, Мистър Пропър, Клийн, Циф, Доместос и т.н. има почистващи препарати за всякакъв вид повърхности. За да Ви улесним, селектирахме най-добрите предложения на редица търговски вериги, сред които dm, Лили, Карфур, Кауфланд, Пикадили и т.н., и ги поставихме в дигитален каталог. Можете да го разгледате на нашия сайт и да изберете продуктите, от които имате нужда.