Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Поялник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Поялник

На пазара се предлагат различни марки и видове поялници. Те се различават както по устройството си и начина на работа, така и по своето предназначение. Тези характеристики определят и цената на уреда.

Какви поялници има? Какъв да изберем?

Изборът на поялник зависи за какви елементи ще го използвате, колко са големи и от какъв вид са – обикновените поялници не са подходящи за запояване на електронни елементи. Причина за това е, че елементите са много чувствителни и деликатни, а температурата на поялника не може да се регулира. Препоръчително е да изберете поялник, който има сменяем връх. Така ще може да го използвате за запояване на различни видове материали.

За по-деликатни елементи може да се използва станция за запояване, която разполага с поялник със сменяем връх и възможност за електронно регулиране на температурата. Станциите за запояване се отличават с по-високи цени, които могат да надхвърлят 100 лв. Газовите поялници също могат да се използват при чувствителни електронни елементи.

Поялниците тип „пистолет” са подходящи за запояване на материали, които не са чувствителни на високи температури. Предимство на уреда е, че се нагрява много бързо, но за сметка на това са по-тежки.

В магазините ще намерите и поялници с батерии, които са удобни за работа, тъй като нямат кабел и са леки.

Откъде да купим поялник?

Ще намерите разнообразие от поялници в Бриколаж, Практикер, Баумакс, Практис, Мастерхаус, Чечосан, Метро и други. В Broshura.bg ще откриете промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия поялник, който да отговаря на нуждите Ви, на най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!