Пояс Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пояс

Отивате на дългоочакваната почивка със своите деца и всичко, за което мечтаете, е спокойствие, щастие и тишина. Да, но ако искате да сте спокойни, че малчуганът Ви ще се радва на водата, въпреки че още не може да плува, купете му пояс – благодарение на него ще се забавлява сред вълните, а същевременно ще прави първите си опити за плуване.

Какви видове пояси има? Какъв да избера за моето дете?

Разнообразието от пояси на пазара същевременно радва, но и притеснява родителите, тъй като за тях е трудно да преценят кой точно е най-подходящ за детето им. Майките на бебетата могат да бъдат спокойни за сигурността на отрочетата си, тъй като вече се предлагат масово пояси, които са предназначени именно за най-малките. Те са снабдени със седалка, за да може детето да бъде стабилно и са подходящи за деца до 2-3-годишна възраст. Поясът е масивен и има отвори, през които малчуганът да пъхне краката си. По-големите деца се радват на пояси с интересни илюстрации или с нестандартни форми. За Вашето момче или момиченце може да купите надуваема рибка, автомобилна гума или пояси с други различни анимационни герои. Гледайте внимателно, когато избирате летния аксесоар, защото е Важно да е направен от по-здрава материя. Иначе се пукат много бързо, особено при игра сред мидички.

Какви цени да очаквам?

Поясите са сравнително евтини надуваеми продукти и могат да бъдат намерени на различни цени според модела им, но обикновено струват между 4 и 30 лева.

Откъде да купя пояс?

Може да разгледате надуваемите играчки и пояси в магазините на „Jumbo”, „Хиполенд“ и др. Следете редовно нашия сайт и брошурите на него, за да сте запознати с най-актуалните оферти и промоции на пазара.