Прахосмукачка

Намерихме 2 резултата за Прахосмукачка в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Прахосмукачка. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Прахосмукачка и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

15.09 - 05.10 Технополис
22.09 - 11.10 Техномаркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Прахосмукачка

Мразите хаоса и мръсотията в дома си и праха, полепнал по пода? Искате жилището Ви да е чисто и уютно, а Вие да не губите много от времето си? Прахосмукачката би Ви свършила идеална работа за целта. Ако разполагате със стара, която почти не работи или просто искате да се оборудвате с по-функционална вещ, не се колебайте, а проучете какво предлага пазарът за Вас.

Какви функции имат прахосмукачките днес? Какъв модел да си купя?

Важно е да изберем по-мощна машина, като повечето модели са между 1200 до 2000 W. Освен това е хубаво да изясним каква е и всмукателната мощност на уреда. От по-добрите й параметри зависи дали ще успява да привлича и по-финия прах и боклуци. Това е изключително важно условие, особено ако ние или някой член на семейството страда от алергия към праха. Ако разполагате с по-висок бюджет за закупуване на прахосмукачка, може да се поглезите с уред за т.нар. „мокро“ почистване. Това означава, че когато минавате по килима, се отделя малко количество вода, което едновременно чисти и всмуква обратно после течността. Тези прахосмукачки са много функционални, но с тях се работи малко по-трудно, отколкото със стандартните, освен това цената им е по-висока. Добре е да подберем и по-голям уред, за да има той по-обемен филтър и съответно ще се налага да го почистваме по-рядко. Някои прахосмукачки имат индикатор, който съобщава, че филтърът трябва да се почисти. Производителите вече залагат и на портативни прахосмукачки, с които можем да почистим колата си или компютъра.

Кои марки прахосмукачки са добри? Откъде да си купя?

„Gorenje”, “Philips”, “Delonghi”,”Bosch”, “Miele” са някои от добрите марки, но може да разгледате още в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“,“Денси“ и др.В нашия сайт може да разгледате предварително брошурите на големите вериги, предлагащи прахосмукачки, за да спестите време и пари при своя избор.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах