Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Презервативи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 13

    Открихме: презервативи

    Хит Хипермаркет брошура до 24.06.2018
  • стр: 21

    Открихме: за избрани презервативи...

    Аптеки SOpharmacy брошура до 31.05.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Презервативи

Използването на презерватив по време на полов акт е важно не само за да се предпазим от забременяване, но е и най-добрият начин за предпазване от болести, предавани по полов път, включително и СПИН, за който все още няма лек. Разнообразието от видове и размери на презервативите позволяват да изберете този, с който ще се чувствате най-комфортно както Вие, така и партньорът Ви.

Какви презервативи има?

В миналото презервативите са се използвали различни материали – лен, копринена хартия, животинско черво и други. През дългогодишната история на предпазното средство, презервативът е срещал и съпротива, като е бил дори заклеймяван от различни религии.

В днешно време, презервативите могат да се разделят на латексови и нелатексови. Обикновено се използва естествен латекс, но тъй като някои хора са алергични към него, се предлагат и презервативи, които са произведени от нелатексови материали, като полиизопрен например.

Презервативите могат да са със или без лубрикант, да са с различна плътност, да бъдат в различни цветове, да имат различни аромати, да са с релефна повърхност. Ще намерите и по-интересни варианти като светещи презервативи, със затоплящ лубрикант или с Бензокаин, който помага на мъжете да контролират еякулацията.

На пазара ще откриете и дамски презервативи, въпреки че те не са толкова разпространени. Те имат един затворен край, като в двата края на презерватива има меки пръстени. Дамските презервативи се поставят навътре във вагината. Те също могат да бъдат с различни аромати, да са латексови или нелатексови.

Откъде да купим презервативи?

Презервативите са най-лесният и ефикасен начин да се предпазим от болести и нежелана бременност. Затова те са широко разпространени, като се продават в аптеките, супермаркетите, магазините за алкохол и цигари, и много други. В Broshura.bg ще намерите най-изгодните цени, на които да закупите най-подходящите презервативи за Вас и партньора Ви.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!