Препарат за съдове

Намерихме 2 резултата за Препарат за съдове в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Препарат за съдове. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Препарат за съдове Fairy и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Препарат за съдове

За мнозина готвенето е не само задължение, но и удоволствие. Най-голямото удовлетворение и признание за готвача са изядените ястия и празните чинии. След такива положителни емоции, следва миенето на съдовете и приборите. За това не толкова приятно занимание са ни необходими подходящите почистващи препарати.

Какви препарати за съдове има? Какъв да изберем?

В магазините се предлага огромно разнообразие от препарати, предназначени за измиване на мръсните съдове. Те отстраняват мазните и засъхнали петна, но често изсушават кожата и правят ноктите чупливи, затова използвайте ръкавици. Има препарати, които съдържат успокояващи кожата съставки, като при тях напукването и сухата кожа на ръцете се  намалява. Въпреки това ръкавиците са препоръчителни и при тяхната употреба.

Много популярни са препаратите с биоразградими съставки, които са предназначени и за измиване на съдовете на бебета и деца. Те не съдържат изкуствени ароматизатори и оцветители, и не са токсични. Обикновено са на растителна основа, като в тях могат да са включени глицерин, лимонена киселина, кокосово масло, екстракти от нар, мандарина, лайка и други.

Най-разпространените разфасовки на препаратите за съдове са от 500 мл., но се предлагат и препарати в туби от 5 л. Популярни марки са Exo, Pure, Fairy, Bingo, Medix, Frosch, Blazy и други.

Откъде да купим препарат за съдове?

Препаратите за миене на съдове и прибори са най-разпространената и използвана битова химия, затова може да намерите огромно разнообразие от марки и разфасовки във всеки магазин за хранителни стоки, домашни потреби и т.н. При повечето продукти важи правилото, че качеството определя цента, затова разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg. Така ще изберете желания препарат на изгодна и достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах