Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Препарат против петна Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Препарат против петна

Петната са най-големия враг за всеки човек. Кафе, кетчуп, мастило, и още, и още. Как да се справим с тях, ако не използваме подходящи за целта средства? Ами, няма как! Ето защо е важно да се снабдим с най-добрите препарати против петна, за да сме сигурни, че любимата ни дреха или мебел вкъщи няма да страдат от поредното неприятно петно.

Какви препарати против петна има?

Можете да се снабдите с различни препарат в зависимост от повърхността, за която са предназначени. Ако става въпрос за любимия Ви пуловер, който сте накапали със сладко, то можете да си закупите препарат против петна за дрехи. Има и за мебели, за различни подови повърхности, за обувки и така нататък. Препаратите могат да бъдат открити в различна форма, като има и течни и кремообразни.

Как работят препаратите против петна?

Препаратите против петна най-често се нанасят само върху изцапаното място. Понякога е необходимо това да става с мокра гъба, а когато е под формата на спрей, просто впръскваме върху петното. След това е необходимо да мине известно време, което варира според вида на препарата, но е в границите на 10-20 минути. Следва прането на дрехата на ръка или в пералнята машина. Преди да нанесете определен препарат върху дреха с ярък цвят е добре да направите кратък тест дали този препарат е подходящ за конкретния вид дреха.

Откъде да си купите препарати против петна?

Можете да си купите препарати против петна от редица магазини, като Метро, Пени,Пикадили, Карфур, Лидл, Кауфланд, Т Маркет и още много други. За да Ви помогнем да изберете най-добрият препарат на изгодна цена, създадохме дигитален каталог, който да Ви ориентира на какво да се спрете. Разгледайте най-актуалните оферти за препарати против петна  и ги отстранете без особено усилие още сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!