Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Цитрус преса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 6

    Открихме: цитрус преса

    Интерсервиз Узунови брошура до 15.06.2018
  • стр: 10

    Открихме: цитруспреса 160 legend

    Технополис брошура до 07.06.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Цитрус преса

Какъв по-добър старт на деня, от прясно изцеден сок. Цитрусовите плодове са едни от най-предпочитаните за сокове и фрешове. Вместо да се чудите как да изстискате цитрусовия сок, Ви препоръчваме да си купите цитрус пресата. Така винаги ще може да си приготвите пресен сок за закуска или за добавка към вкусно ястие.

Какви видове цитрус преси има?

Най-общо може да разделим цитрус пресите на ръчни, механични или професионални и електрически. Ръчните цитрус преси са по-малки и компактни, както и по-евтини. При тях сокът се събира в стъклен или пластмасов контейнер, а плодът се натиска с ръка. На пазара се предлагат и преси, които се предпочитат за изстискване на лимони. Те са малки и нямат контейнер, а служат по-скоро при овкусяване.

Професионалните цитрус преси са по-сложно устроени. Те действат на същия принцип, както и ръчните, но има лост – дръжка, посредством който натискът върху плода е улеснен и не изисква такава сила.

Електрическите цитрус преси, както се подразбира, използват електроенергия за да задвижват механизма. При тях основната част се върти, като плодът се придържа с ръка, а сокът се отцежда в каната.

Каква цитрус преса да избера?

На първо място определете, колко често ще я използвате. Ако влиза в употреба не много често, а и за малко количество сок, не си заслужава да отделяте голяма сума пари, затова Ви препоръчваме малките ръчни цитрус преси. Може да намерите цитрус преси на доказани марки като DeLonghi, Gorenje, Bosch, Tefal, Fagor и много други. За да откриете най-изгодната цена на избраната от Вас цитрус преса, разгледайте промоционалните брошури на Техномаркет, Зора, Технополис, Денси, Карфур и останалите магазини, в които се предлага едра и дребна техника, в сайта Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!