Прясно мляко

Намерихме 4 резултата за Прясно мляко в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Прясно мляко. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Прясно мляко Olympus и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Прясно мляко

Млякото е течността, която се образува в млечните жлези на бозайниците. Прясното мляко притежава редица полезни качества, които го правят неизменна част от менюто на всеки човек. То може да бъде краве, овче, козе, биволско, камилско и т.н. Счита се, че хората са се хранели с мляко още преди 5000 години пр.н.е. Неслучайно бебета консумират единствено мляко в първите месеци от своя живот.

Какво влиза в състава на прясното мляко?

Прясното мляко органични и неорганични вещества. Към първите спадат витамините, ензимите, белтъците, мазнините, а пък неорганичните вещества са водата и минералните соли. То се усвоява от организма до 98%, благодарение на белтъчните вещества в състава му. В състава му влизат още калций и фосфор.

Защо е полезно прясното мляко?

Прясното мляко е богат източник на витамини и хранителни вещества. Ако човек пие на ден по литър прясно мляко, то се счита, че той е приел всички необходими витамини за деня. Прясното мляко помага за формирането на костната тъкан, както и за възстановяване на кръвта. То има редица други полезни действие, сред които подобряване на храносмилането, поддържане на микрофлората в червата, благоприятно въздействие върху мозъка и т.н. В зависимост от предпочитанията можете да изберете прясно мляко с различна масленост.

Откъде да купим прясно мляко?

Големите търговски вериги Кауфланд, Крафур, Лидл, Пикадили, Т Маркет, Фантастико и други предлагат богато многообразие от прясно мляко. За да намерите най-изгодните им оферти, можете да разгледате брошурата на нашия сайт, която сме създали специално за Ваше удобство и улеснение. Сипете си чаша прясно мляко и започнете да разглеждате сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах