Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Престилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Престилка

За да предпазим дрехите си от замърсяване, петна и пръски, независимо от дейността, която извършваме, е добре да носим престилка. Престилката е полезен аксесоар, който се използва от векове, а с времето започват да се предлагат различни модели, които зависят и от предназначението на престилката.

Какви престилки има?

Без съмнение най-популярните и разпространени престилки са готварските. Готварските престилки най-често имат връзка за врата и две връзки, които се завързват на кръста. Обикновено дължината на престилката стига до средата на бедрото, но, разбира се, има както по-дълги, така и по-къси престилки. С подобна форма се предлагат и престилки за фризьори, но има и модели с по две връзки, които се връзват от двете страни на талията.

Престилките за сервитьори също имат различни дължини, но те се връзват само на кръста. Най-често те са с дължина до или под коляното, като могат да имат цепка, която да улеснява движението. Възможно е престилката да има и джобове.

Престилките се използват и от строители и дърводелци. Те се отличават с по-здрави, плътни и устойчиви материи, които зависят от дейността, за която се използват. Могат да са водонепропускливи, да осигуряват защита от препарати и т.н. Те също имат джобове, които са подсилени и могат да издържат на теглото на инструментите.

Откъде да купим престилка?

Може да намерите разнообразие от престилки, с различно предназначение, както в магазините за домашни потреби, така и в Метро, Кауфланд, Бриколаж, Практикер, Практис, Икеа, Комо и много други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и отстъпки, които се предлагат от магазините. Възползвайте се от тях и закупете желаната престилка на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!