Прибори за хранене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Прибори за хранене

По време на хранене традиционно цялото семейство се събира на масата. Време за споделени истории и чувства. Най-хубавите спомени се свързват с тези мигове, или с моментите, когато са ни дошли обичани гости. Красивите прибори за хранене са удобен и естетически начин да направим тези моменти още по-специални. Ако старият Ви комплект вече не Ви харесва или сте изгубили част от него, може да се сдобиете с нов, така ще се чувствате спокойни, когато трябва да посрещате някого за вечеря.

Какви прибори за хранене да избера? Какви цени да очаквам?

При покупка на прибори за хранене е добре да преценим каква сума сме готови да отделим за тях. От това до голяма степен зависи нашия избор. Ако разполагате с по-голям бюджет, сребърните прибори са най-добрият вариант. Може да купите луксозен комплект, поставен в голяма кутия или сандъче, а защо не и такива в ретро стил, с аристократични нотки. Цената на подобен комплект е няколко хиляди лева. Ако искате да купите хубави прибори, но не разполагате с толкова средства, може да вземете посребрени. Такива ще намерите за 800-900 лева. Гледайте в комплекта да има повече бройки , т.е. да са предназначени за повече души – поне 8, за да може да стигнат за голямо семейство или за гости. Цената на евтин комплект прибори за хранене е между 60 и 100 лева.

Откъде да купя прибори за хранене?

Вижте в специализираните магазини или в “Aiko”, “Jumbo”, “Como”, “Еником“.  Преди това разгледайте нашия сайт и брошурите на него. Там ще откриете най-изгодните оферти.