Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Принтер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Принтер

Дали в дома, или в офиса – принтерът в последните години все по-умело намира своето място в ежедневието ни. Съвременните принтери са сложни устройства, които отпечатват такива изображения, които трудно можем да кажем, че са далеч от реалността. В тяхното развитие постоянно се подобряват многофункционалността им, скоростта, скоростта, с която отпечатват, тяхната прецизна разделителна способност и прекрасните наситени и живи цветнове на получените изображения.

Какво трябва да знаем за принтерите преди покупката им?
В миналото хората са ги познавали и назовавали като печатащи устройства. Тогава те са били далеч по-несъвършени, шумни и нискокачествени, въпреки наличието на много варианти и разновидности. Съществуват няколко основни типа принтери, които днес се използват в банката, офиса и дори вкъщи. Представители на най-старата технология на печат са ударните принтери отпреди години, които в момента всички наричат матрични принтери. Те продължават да имат широко разпространение, тъй като цената им за страница е най-изгодна за потребителите и това им дава приимущество сред другите видове на пазара. Те се делят на две основни групи: линейни принтери и серийни матрични принтери.

Други печатащи устройства от ново поколение с широко разпространение имат и солидни предимства имат лазерните принтери. Те са до такава степен усъвършенствани, че притежават най-високата скорост на печат, която умело е комбинирана с ненадминато качество. В ценово отношение не отстъпват много на матричните принтери, тъй като тонерът не е сложен за изработка консуматив. Недостатъците можем да видим само във високата цена на самото устройство, както и в необходимостта от замяна на отпечатващия барабан след определен период на експлоатация, а за жалост неговата стойност на пазара също на този етап не е много ниска за джоба на потребителите.

Марки и магазини, на които да се доверим?
Според нуждите на Вас и Вашия бизнес стотици модели се предлагат на пазара. Водещи сред тях са НР, Ксерокс, Канон, Самсунг, Панасоник, Брадър, Епсън и др. като много от тях предлагат вече и комбиниран вариант между принтер, копирна машина и скенер. Цените на най-добрите предложения можете да видите на нашата страница, където специално за Ваше улеснение сме публикували актуалните брошури на Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет и др., където можете да откриете най-добрия за Вас вариант.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!