Пробиотик

Намерихме 2 резултата за Пробиотик в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Пробиотик. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Пробиотик и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.11 - 30.11 Аптеки Subra
01.11 - 30.11 Аптеки Медея

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Пробиотик

Стомашният дискомфорт е често срещат както при възрастните, така и при децата. Той може да е причинен от неподходяща храна, прием на лекарства, храносмилателни смущения и много други. Един от ефективните начини да засилим имунната система и да подобрим чревната микрофлора е да приемаме пробиотици.

Какво представляват пробиотиците?

Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които оказват благоприятно и оздравяващо влияние на чревната микрофлора. Микроорганизмите имат положителен ефект върху биохимичните, имунни и физиологични процеси в организма.

Приемът на пробиотици подобрява усвояването на лактоза, което е особено важно за хора с лактозна непоносимост. Полезните бактерии в пробиотиците предотвратяват развитието на болестотворни бактерии, като се използват и при лечение на диарии и стомашно-чревни неразположения.

При лечение с антибиотици е задължително да приемаме и пробиотици. Агресивното влияние на антибиотика може да наруши нормалната чревна микрофлора, което да причини редица неудобства.

Пробиотиците стимулират имунния отговор и произвеждането на антитела, което намалява риска от алергии. Те спомагат и за намаляването на нивата на вредния холестерол.

На пазара се предлагат пробиотици, които са специално предназначени за бебета и малки деца, чиито организъм е по-деликатен и усвояването на хранителни вещества е по-затруднено.

Популярни марки на пробиотици са Bio Balance, Biogaia, Bio-Kult, Bifoval, Lactacare, Linex и други.

Откъде да купим пробиотик?

Най-голям избор от пробиотици ще намерите в аптеките. В тях може да получите точна и ясна информация за избрания продукт и пояснения за начина на прием. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти за пробиотици, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия продукт на достъпна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах