Проектор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 0 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Проектор

Черната дъска отдавна е заменена с мултимедия и преподавателите и презентаторите проявяват все повече креативност при поднасяне на информацията. Посредством проекторите можем да проектираме образите от лаптопа си на голям екран или дъска, за да направим труда си по-лесен за гледане, особено в голяма зала в университета. Може да използвате уреда и за гледане на домашни кино.

Какъв проектор да купя? Какви цени да очаквам?
Това решение зависи основно от бюджета, с който разполагате, защото по принцип тези уреди са скъпи. Добре е да бъдете прецизни в избора си, защото това не е вещ, която може да подменяте често. Някои от характеристиките, които трябва да гледате в модела, са: какъв е контрастът, животът на батерията, животът на лампата и мощността й, а също така наличието на видео входовете – препоръчително е да има DVI HDCP, ако е възможно по 2 броя.
При избор на проектор трябва да съобразим къде най-често ще го използваме. По-евтините уреди, които нямат силна яркост (т.нар. анси лумен), са удобни за използване в затъмнено помещение. Ако искате да имате проектор, който да е еднакво добър за работа, презентация и гледане на филми, бъдете готови да отделите над хиляда лева.

Кои марки проектори са добри? Откъде да си купя?
Сред лидерите на пазара са „Sony”, “BenQ”, “JVC”, “Acer”, “LG”, “Philips” и др. Може да си изберете желания модел от магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, „Денси“, „Техмарт“ и др. Преди да отидете обаче, вижте брошурите, които сме качили на нашия сайт. Възползвайте се от големите промоции!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!