Проектор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 185 магазина
Виж всички магазини

Информация за Проектор

Черната дъска отдавна е заменена с мултимедия и преподавателите и презентаторите проявяват все повече креативност при поднасяне на информацията. Посредством проекторите можем да проектираме образите от лаптопа си на голям екран или дъска, за да направим труда си по-лесен за гледане, особено в голяма зала в университета. Може да използвате уреда и за гледане на домашни кино.

Какъв проектор да купя? Какви цени да очаквам?
Това решение зависи основно от бюджета, с който разполагате, защото по принцип тези уреди са скъпи. Добре е да бъдете прецизни в избора си, защото това не е вещ, която може да подменяте често. Някои от характеристиките, които трябва да гледате в модела, са: какъв е контрастът, животът на батерията, животът на лампата и мощността й, а също така наличието на видео входовете – препоръчително е да има DVI HDCP, ако е възможно по 2 броя.
При избор на проектор трябва да съобразим къде най-често ще го използваме. По-евтините уреди, които нямат силна яркост (т.нар. анси лумен), са удобни за използване в затъмнено помещение. Ако искате да имате проектор, който да е еднакво добър за работа, презентация и гледане на филми, бъдете готови да отделите над хиляда лева.

Кои марки проектори са добри? Откъде да си купя?
Сред лидерите на пазара са „Sony”, “BenQ”, “JVC”, “Acer”, “LG”, “Philips” и др. Може да си изберете желания модел от магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, „Денси“, „Техмарт“ и др. Преди да отидете обаче, вижте брошурите, които сме качили на нашия сайт. Възползвайте се от големите промоции!

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!