Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Протектор за матрак Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Протектор за матрак

Изборът на матрак е дори по-важен от избора на самото легло. Той ни осигурява комфортен и пълноценен сън и почивка, което е от изключителна важност за цялостното ни здравословно състояние. За да запазим по-дълго време качеството на матрака е добре да си купим протектор.

Какви протектори има? За какво служат те?

Протекторът защитава и предпазва горната част на матрака. С негова помощ, дълготрайността на матрака се увеличава, защото се избягва захабяването и замърсяването. Протекторите се поставят и махат лесно, като могат да се перат и в перални машини.

Протекторите за матраци се различават по своето съдържание. Те могат да бъдат дишащи, антиалергични, непромокаеми, негорими.

Какъв протектор за матрак да изберем?

Най-важно е да съобразите размера на протектора с този на матрака. Обикновено протекторът се поставя върху матрака, като се задържа за него с ластични ленти, разположени в четирите му края. Добре е да проверите и каква дебелина могат да обхванат ластичните ленти.

Дишащите протектори предпазват от запаряване както на тялото, така и на самия матрак. Антиалергичните протектори предпазват от образуването и развитието на бактерии и акари, които могат да окажат неблагоприятно влияние на здравето ни. Непромокаемите протектори са много подходящи за бебешки креватчета, тъй като не позволяват на течностите да попият в матрака.

Откъде да купим протектор за матрак?

Може да намерите протектори за матраци както в магазините за обзавеждане, така и в специализираните магазини като Тед, Paradise и т.н.

Най-добрите цени за протектори за матраци ще откриете в актуалните брошури на магазините. Може да се запознаете с промоционалните оферти и намаления, бързо и лесно в сайта Broshura.bg.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!