Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Профил Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 4

  Открихме: профил квадрат 20х20х1мм,

  Бриколаж брошура до 21.03.2018
 • стр: 18

  Открихме: хромиран алуминиев профил,

  HomeMax брошура до 27.03.2018
 • стр: 31

  Открихме: здрав поцинкован профил...

  Бриколаж брошура до 31.07.2018
 • стр: 12

  Открихме: алуминиев профил -

  Практикер брошура до 28.03.2018
 • стр: 7

  Открихме: четиристранно рендосан...

  HomeMax брошура до 27.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 130 магазина
Виж всички магазини

Информация за Профил

Детайлите в едно помещение го правят уникален и забележителен. С тяхна помощ може да предадем собствения си вкус и стил. Декоративните профили са чудесен начин да внесем индивидуалност в помещението, а и да прикрием някои недостатъци, да скрием кабели, корнизната шина и т.н.

Какво представляват декоративните профили?

Най-разпространените профили, които имат и естетическа, и практична функция са декоративните корнизи. Те се монтират пред корнизната шина, като я прикриват. Корнизните профили могат да бъдат и декоративен елемент, който се използва за преход между стената и тавана. Най-разпространените материали, от които се произвеждат профилите са PVC и ESP. На пазара се предлага огромно разнообразие от цветове и начин на оформление на профилите – те могат да бъдат с различни цветни орнаменти, да са едноцветни с различни форми и т.н.

Профилите се използват и за декорация на стените. С тяхна помощ може да „разделите” стената на две, да постигнете акцентиране към даден предмет или елемент върху стената.

Освен за украса в интериора, ще намерите и фасадни профили, които са предназначени за монтиране на външната страна на стени и прозорци. Те имат специални покрития, които предпазват увреждане, вследствие на атмосферните влияния. При тях разнообразието от форми е неп по-малко, като най-разпространени са светлите естествени цветове.

Откъде да купим профил?

Ще намерите различни профили, с които да украсите дома си, в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Чечосан, Алати и други магазини за строителни материали. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и актуални брошури, които предлагат магазините. Възползвайте се от отстъпките и закупете избраните профили на изгодна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!