Профил

Намерихме 2 резултата за Профил в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Профил. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Профил и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

01.09 - 31.12 Office 1 Superstore
27.10 - 25.11 Баня Стил
27.10 - 25.11 Баня Стил
27.10 - 25.11 Баня Стил
27.10 - 25.11 Баня Стил
27.10 - 25.11 Баня Стил
27.10 - 25.11 Баня Стил
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет

Повече информация за Профил

Детайлите в едно помещение го правят уникален и забележителен. С тяхна помощ може да предадем собствения си вкус и стил. Декоративните профили са чудесен начин да внесем индивидуалност в помещението, а и да прикрием някои недостатъци, да скрием кабели, корнизната шина и т.н.

Какво представляват декоративните профили?

Най-разпространените профили, които имат и естетическа, и практична функция са декоративните корнизи. Те се монтират пред корнизната шина, като я прикриват. Корнизните профили могат да бъдат и декоративен елемент, който се използва за преход между стената и тавана. Най-разпространените материали, от които се произвеждат профилите са PVC и ESP. На пазара се предлага огромно разнообразие от цветове и начин на оформление на профилите – те могат да бъдат с различни цветни орнаменти, да са едноцветни с различни форми и т.н.

Профилите се използват и за декорация на стените. С тяхна помощ може да „разделите” стената на две, да постигнете акцентиране към даден предмет или елемент върху стената.

Освен за украса в интериора, ще намерите и фасадни профили, които са предназначени за монтиране на външната страна на стени и прозорци. Те имат специални покрития, които предпазват увреждане, вследствие на атмосферните влияния. При тях разнообразието от форми е неп по-малко, като най-разпространени са светлите естествени цветове.

Откъде да купим профил?

Ще намерите различни профили, с които да украсите дома си, в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус, Мастерхаус, Чечосан, Алати и други магазини за строителни материали. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и актуални брошури, които предлагат магазините. Възползвайте се от отстъпките и закупете избраните профили на изгодна и достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах