Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Проходилка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Проходилка

Първите стъпки са може би най-важните в живота на човек - и в метафоричен, и в буквален смисъл. Способността да разчиташ на силите си и да преодолееш страха от падане, се усвоява постепенно. Затова проходилките са помощно средство както за детето, което чрез тях се учи да използва крачетата си и да се движи по-активно, но и за майката, която получава спокойствие, знаейки, че детето й е защитено и няма опасност да падне, опитвайки да ходи, когато му е твърде рано.

Какви проходилки има на пазара? Каква да избера?

Разнообразието от бебешки аксесоари, уреди и играчки е огромно. Майките са поставени пред сериозното изпитание да улучат най-доброто съотношение между цена и качество. При избор на проходилка трябва да се внимава за няколко неща – колко колелца искате да има тя, дали да е обикновена или да има още функции, до каква цена да бъде? Повечето майки предпочитат проходилките с 8 колелца, за да са спокойни, че детето им е стабилно. Освен това има много идейни уреди 2 в 1 – проходилка-люлка или проходилка - бънджи, благодарение на която детенцето Ви може да скача. Като допълнение към някои проходилки има и играчки, които са прикрепени към нея. Това е добра идея, тъй като бебето може да прекарва много време вътре и е хубаво да има с какво да се забавлява. Освен това някои модели са с апликации, а понякога проходилката е направена като кола, което би се харесало на малките момченца. Цената на проходилките е от 60 до 200 лева в зависимост от марката и функциите, които предлагат.

Кои марки проходилки са добри? Откъде да купя?

Най-предпочитаните марки проходилки са „Bertoni”, “Cangaroo”,”Chicco”, “Chipolino” и др. Можете да ги разгледате в магазините на „Хиполенд“, “Jumbo”, “Aiko” и др. Специално за Вас качваме брошури на нашия сайт с най-актуалните промоции на пазара. Разгледайте ги, спестете време и пари.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!