Процесор

Намерихме 10 резултата за Процесор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 10 промоции за Процесор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Процесор и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

15.01 - 04.02 Зора
08.01 - 28.01 Технополис
15.01 - 04.02 Зора
11.01 - 05.02 ДЕНСИ
15.01 - 04.02 Зора
15.01 - 04.02 Зора
15.01 - 04.02 Зора
15.01 - 04.02 Зора
15.01 - 04.02 Зора
15.01 - 04.02 Зора

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Процесор

При избора на компютър, лаптоп, а вече и на таблет, голяма част от нас гледат външния вид, елегантността на дизайна, евентуално камерата и основните функции. Ако не сме технически грамотни или поне не достатъчно, не се информираме за основните параметри на продукта, за процесора му, за дънната платка и т.н. то всичко си остава загадка за нас, поне докато не започнат проблемите….И идва ред за ново избиране, когато вече внимаваме какво купуваме.

Какви процесори има? Какъв да си взема?

Най-големият въпрос на първо място е кой производител да изберем – Intel  или AMD. Intel по принцип е най-добър, ако разглеждаме скоростта, но ако се ръководим от цената, трябва да знаем, че процесорите AMD са значително по-изгодни, ако разполагате с ограничен бюджет. Ако искате да играете на тежки игри, по-добре отделете пари за процесор Intel, за да сте сигурни, че ще получите желаната производителност. Друго, което трябва да съобразим, е честотата на процесора и броят на ядрата. Най-общо казано колкото повече ядра има процесорът, толкова повече процеси ще може да обработва едновременно, а това гарантира и по-добра работа. При покупка на процесор е добре да вземете поне четириядрен. Следващото, което трябва да съобразите, когато купувате процесор, е дали той ще си пастне с дънната платка или по-точно с нейния сокет.

Какви цени да очаквам?

Процесорите струват между 100 и 300 лева в зависимост от това кой е производителят им, а също така колко са ядрата им.

Откъде да си купя процесор?

Вашият избор за нов процесор може да направите в магазините на „eMAG”, “Ardes”, “Plesio”, “Техномаркет“ и др. Бъдете разумни, когато купувате, прочетете преди това брошурите на нашия сайт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах