Процесор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Процесор

При избора на компютър, лаптоп, а вече и на таблет, голяма част от нас гледат външния вид, елегантността на дизайна, евентуално камерата и основните функции. Ако не сме технически грамотни или поне не достатъчно, не се информираме за основните параметри на продукта, за процесора му, за дънната платка и т.н. то всичко си остава загадка за нас, поне докато не започнат проблемите….И идва ред за ново избиране, когато вече внимаваме какво купуваме.

Какви процесори има? Какъв да си взема?

Най-големият въпрос на първо място е кой производител да изберем – Intel  или AMD. Intel по принцип е най-добър, ако разглеждаме скоростта, но ако се ръководим от цената, трябва да знаем, че процесорите AMD са значително по-изгодни, ако разполагате с ограничен бюджет. Ако искате да играете на тежки игри, по-добре отделете пари за процесор Intel, за да сте сигурни, че ще получите желаната производителност. Друго, което трябва да съобразим, е честотата на процесора и броят на ядрата. Най-общо казано колкото повече ядра има процесорът, толкова повече процеси ще може да обработва едновременно, а това гарантира и по-добра работа. При покупка на процесор е добре да вземете поне четириядрен. Следващото, което трябва да съобразите, когато купувате процесор, е дали той ще си пастне с дънната платка или по-точно с нейния сокет.

Какви цени да очаквам?

Процесорите струват между 100 и 300 лева в зависимост от това кой е производителят им, а също така колко са ядрата им.

Откъде да си купя процесор?

Вашият избор за нов процесор може да направите в магазините на „eMAG”, “Ardes”, “Plesio”, “Техномаркет“ и др. Бъдете разумни, когато купувате, прочетете преди това брошурите на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!