Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Пръстен Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пръстен

Кръгът е символ на безкрайност, надежда, че нищо не е безвъзвратно изгубено, а чака някъде там, в пространството, за да се възроди отново, подобно на феникс. Така е и в човешките отношения. Затова когато мъжът предлага брак на жена си, той й дарява пръстен. Обещание за вечна обич, уверение, че връзката им няма да свърши, въпреки завоите на съдбата. Когато решим да купим такова бижу за себе си или за подарък, е редно да внимаваме, за да изберем подходящия пръстен не само като модел, но и обвързан със случая.

Какви пръстени има? Какъв да избера?

На първо място трябва да решим какъв искаме да е материалът, от който е направено бижуто. Това лесно може да се прецени, особено ако човекът, за когото е предназначен пръстенът, ни е близък. По презумпция се предпочитат златните бижута, защото са по-скъпи и изразяват уважение, обич и специално внимание, но подобен жест би бил безсмислен, ако нашият близък не носи този вид метал. Едва ли искаме подаръкът да стои заключен в тъмен шкаф или да е преподарен на друг, който обича злато…Избягвайте обаче най-евтините пръстени, които ръждясват и дразнят кожата. Съобразете и размера на пръстена с пръста на дамата или мъжа, за когото е предназначено бижуто. Освен стандартните пръстени, с които добавяме стилов акцент към визията си, се продават и добре известните и популярни годежни и венчални пръстени. Ако смятате да зарадвате половинката си с предложение, изберете бижу, което ще подхожда на вкуса и стила й. Някои дами предпочитат тежки и луксозни пръстени, комбинация от бяло и жълто злато, а други залагат на семплия дизайн, тънък класически пръстен с малко камъче. Навярно познавате достатъчно добре жената, с която искате да прекарате остатъка от живота  си, старайте се да изберете пръстен, който да й подхожда. Ако искате да зарадвате детето си или някое младо момиче, може да потърсите от т.над. „двойни пръстени“, които се продават с различни декорации-например кръст, целувка, сърца и други.

Откъде мога да купя пръстени?

Красиви пръстени може да закупите от магазините за бижута или от каталозите на “Avon” и „Oriflame”. Отделете време да разгледате брошурите на сайта ни, за да сте запознати с добрите намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!