Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Пудинг Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пудинг

Десертите са онова сладко изкушение, което радва не само вкусовите ни рецептори, но и всичките ни сетива. Кремове, торти, сладкиши, сладки и много други – изкушаващите предложения са безброй. Един от десертите, които имат множество почитатели е пудингът.

Какво представлява пудингът?

Въпреки че сме свикнали да свързваме пудингът със десерт, може да откриете и солени ястия, определяни като пудинг. Те са предимно от британската кухня, както и в страните, които са били част от Британската империя. Един от най-известните, по цял свят, солени пудинги е Йоркширският пудинг.

Въпреки това на всякъде по света пудинг е асоцииран с десерт, в който се използва подсладено прясно мляко. Един от популярните пудинги е оризовият. В Коледния пудинг се включват и сушени плодове, а самият той традиционно присъства на коледната трапеза във Великобритания.

У нас пудингът се свързва най-вече с вид пухкав и нежен крем, който при изстиване става гъвкав и „пружиниращ”.

Как да приготвим пудинг?

Различните видове пудинги могат да бъдат приготвени с плодове, ядки, да бъдат шоколадови, ванилови, сметанови. В повечето рецепти основните съставки са прясно мляко, захар, яйца, галета и другите продукти по избор – настърган шоколад и ядки, течна сметана и т.н.

В магазините може да откриете и готови смеси за пудинг. Обикновено те се разтварят в подсладено прясно мляко, като могат да бъдат с или без варене. Те са предпочитани както за самостоятелно сервиране, така и като част от торти, пълнежи за сладки, в комбинация със сушени или пресни плодове и други.

Откъде да купим пудинг?

В магазините за хранителни стоки ще намерите богат асортимент от т. нар. пудинги на прах. Те не се отличават с висока цена, но имат широко приложение в рецептите за сладкиши. Разгледайте актуалните брошури на магазините и изберете най-изгодната цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!