Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пудра за крака Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пудра за крака

Колкото и да се грижим за кожата на краката и стъпалата, в определени случаи те могат да се изпотят. Това се случва най-често през лятото или поради вида на материите на обувките. Каквато и да е причината, това създава дискомфорт и неприятно усещане. Може да се преборим с този проблем с подходящата пудра за крака.

Какви пудри за крака има? Каква да изберем?

Въпреки че свързваме понятието пудра с прахообразна консистенция, тя може да бъде течна или под формата на спрей. Пудрите могат да съдържат талк, оризова скорбяла, както и успокояващи съставки – екстракти от лайка, липа, невен, чаено дърво и т.н.

Основната цел на пудрата за крака е да предотврати изпотяването, като в същото време премахва неприятната миризма. Може да има антибактериално действие, което намалява риска от развитие на различни инфекции и възпаления. Повечето подобни продукти имат и охлаждащ ефект, който е особено предпочитан през летните месеци.

Как се използва пудрата за крака?

Пудрата за крака се нанася на стъпалата, като се набляга на зоната между пръстите. Кожата трябва да е суха и почистена. Най-често пудрите могат да се поставят и в обувките за още по-голям комфорт, намаляване на вероятността за изпотяване и премахване на лошата миризма.  Някои продукти се препоръчват за нанасяне вечерта, като се оставят да действат цяла нощ.

Откъде да купим пудра за крака?

Може да намерите различни видове и марки пудри както в аптеките, така и в магазините за козметични продукти. Популярни марки са Titania, Scholl, Deofeet, Kokona, Гала и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините и изберете най-добрата цена за желания продукт.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!