Пуканки

Намерихме 4 резултата за Пуканки в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Пуканки. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Пуканки Chio и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла
01.05 - 31.05 Билла

Повече информация за Пуканки

Изтеглили сте си най-новите филми, които още се въртят по кината и искате да ги гледате с приятели? Или пък са Ви дошли много гости не знаете с какво да ги почерпите? Трябва Ви нещо бързо, вкусно, лесно и обичано от всички. Пуканките определено са пример за такъв хранителен продукт. Без значение дали сме у дома или гледаме кино, настроението ни определено е още по-добро, ако в ръка държим прясно изпукани и насолени пуканки.

Какви видове пуканки има? Какви да избера?

По магазините се продават основно два вида пуканки. Едните са в малки пакетчета, не са готови, но стават бързо в микровълновата фурна. За 2-3 минути ще се сдобиете с една голяма купа от бялата вкусотия и ще направите вечерите си още по-приятни и ароматни. Тези пуканки се продават овкусени-в тях има сол и масло, така че няма нужда да добавяте каквото и да е било-напълно готови са след края на печенето в микровълновата. Освен тях се продават и готови пуканки в големи найлонови пликове. Те са добър вариант, ако излизате навън и нямате с какво да ги приготвите, но Ви се яде от тях. Ако изберете такива пуканки, гледайте кога са произведени и изберете по-пресни, защото може да са прекалено безвкусни и сухи, когато ги купите, особено ако са престояли в магазина твърде дълго.

Откъде да си купя пуканки?

Пуканки може да купите от „Фантастико“, „Пикадили“, “CBA”, “Lidl”, “Carrefour”, “Kaufland”, “Дар“ и др. Съветваме Ви да спестявате от парите си чрез нашия сайт. Всеки ден на него качваме информация за най-новите промоции във веригите магазини. Следете ги, за да знаете къде има стоки с големи намаления.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах