Пуловер

Намерихме 15 резултата за Пуловер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 15 промоции за Пуловер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Пуловер и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.10 - 31.10 Ремедиум
01.10 - 31.10 Ремедиум
25.09 - 30.11 Магазинъ 345
08.10 - 08.11 GS Строймаркет
21.10 - 27.10 ЛИДЛ
21.10 - 27.10 ЛИДЛ
21.10 - 27.10 ЛИДЛ
21.10 - 27.10 ЛИДЛ
21.10 - 27.10 ЛИДЛ

Повече информация за Пуловер

Пуловерите са любима част от зимния гардероб. Те са предпочитани за студените месеци както от жените, така и от мъжете. Могат да бъдат част от ежедневното ни облекло, както и да е част от деловото облекло.

Какъв пуловер да изберем?

На пазара се предлагат пуловери с различни кройки, материи, цветове и щампи. Препоръчително е да избирате естествени материи, които ще осигуряват нужната топлина, но няма да причиняват запарване и изпотяване.

Ако сте с по-къс  торс може да изберете пуловери с дължина покриваща ханша, като по този начин оптически ще издължите торса. Ако талията не е добре изразена може да използвате колан, който да поставите на най-тънката част от талията, а ако раменете Ви са по-широки – удачен избор са пуловерите със свободна кройка. От друга страна, ако тялото е крушовидно – с широк ханш и тесни рамене, то тогава може да изберете пуловер с ефектни ръкави, с които да се подчертае горната част на тялото. Вталените модели са подходящи за фигура тип „пясъчен часовник”.

Пуловерите с V-образно деколте са отличен избор за съчетание с риза. Ризата може да се сложи и под пуловер със заоблено деколте, като при него се вижда само яката на ризата. Удачен вариант за офиса са и пуловерите без ръкави, отново комбинирани с риза отдолу. Интересни са и пуловерите с обемни яки, които елиминират нуждата от шал.

Разгледайте актуалните промоционални оферти за пуловери, които предлагат различни магазини, в Broshura.bg. Така ще може да сравните различните промоции и да изберете желания пуловер. Възползвайте се от намаленията и го закупете на изгодна цена.