Пътека Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пътека

Често при обзавеждането и изборът на аксесоари за дома, сякаш пренебрегваме коридорите. Те са своеобразен преход към различните помещения и затова трябва да ги декорираме с внимание. Освен изборът на подова настилка и цветовете на стените, уют и комфорт създават различните пътеки.

Каква пътека да изберем?

В магазините ще намерите голямо разнообразие от разцветки, материи и размери на пътеки. Когато избирате пътека се съобразете с дължината и ширината на коридора. Обикновено се предпочитат пътеки, които не покриват цялата площ на пода, а са по-тесни с поне една педя от двете страни. В зависимост от личните Ви предпочитания пътеката може да е по цялата дължина на коридора. Ако поставяте пътека в антрето, трябва да съобразите размерите на постелката и ако имате портманто или шкаф за обувки. Най-разпространените пътеки са от акрил, комбинация между акрил и вълна, полипорпилен, полиамид. Пътеките от полиамид и полипоропилен се отличават с по-ниски цени, като се определят като „мокетни пътеки”. Те са устойчиви на износване и се почистват лесно. Могат да бъдат и влагоустойчиви, което ги прави подходящи и за влажни помещения.

Акрилните пътеки са подходящи за използване в всяко помещение, като повечето от моделите са обработени против молци, като могат да имат и антистатична повърхност. Те са тип „персийски пътеки”.

В повечето мебелни магазини се предлага и услугата за обшиване или обкантване на пътеките, с което ще избегнете разшиването на нишките и ще запазите пътеките за по-дълго.

Откъде да купим пътека?

Ще намерите огромно разнообразие от пътеки в Домко, Комо, Бриколаж, Практикер, Практис, Моббо, Икеа, JYSK, Аико и други. Разгледайте техните промоционални брошури и открийте най-изгодната цена за желаната от Вас пътека.