Пюре Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 184 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пюре

Когато става въпрос за гарнитура или овкусяване на различни ястия, често прибягваме до вкусното и пухкаво пюре. Най-разпространените пюрета са зеленчуковите, но може да приготвите и месни или плодови, не само за Вашите деца, но и за цялото семейство.

Кои са най-консумираните пюрета и как се приготвят?

Не е тайна, че първите по производство и може би най-обичаните пюрета са картофеното и доматеното.

Картофеното пюре се приготвя от сварени картофи, прясно мляко, масло. Тайната на въздушното и леко картофено пюре е картофите да се намачкат докато са още топли. Към тях се прибавят затопленото прясно мляко и масло, като всичко се бърка с дървена лъжица или по съвременния начин – с пасатор.

Доматеното пюре е не по-малко популярно. То се използва за основа на известния кетчуп, както и за овкусяване на паста, за основа на пица и много други. То се приготвя от узрели домати, почистени от семките и люспите. Доматите се нарязват и пасират, като към тях се прибавя олио или зехтин, сол и захар. Всичко се вари до сгъстяване или до желаната от Вас консистенция.

Може да приготвите и други разнообразни пюрета – от карфиол, моркови, грах, тиквички и т.н.

Откъде да купим готово пюре?

Макар домашно приготвените пюрета да са за предпочитане, ако не искате да губите време в кухнята, може да си купите готови пюрета от най-близкия магазин за хранителни стоки. Обикновено доматените пюрета се предлагат в буркани с различни грамажи. В тях може да има различни подправки, както и други зеленчуци – чушки, гъби, лук и т.н.

В търговската мрежа ще откриете и картофено пюре на прах. То се разтваря в прясно мляко и се по желание се добавя масло и подправки.

Разгледайте актуалните промоционални брошури на магазините и изберете най-изгодната цена за желания от Вас продукт, с който да направите ястието си по-вкусно.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!