Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Пяна за бръснене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пяна за бръснене

Премахването на нежеланото окосмяване масово се извършва със самобръсначка. Още по-масови са оплакванията от порязване или получаване обрив, когато не се използва качествена козметика по време на тази дейност. За жалост кожата ни е доста взискателна и се нуждае от редица грижи, за да „преодолее“ раздразнението при някои козметични процедури.

Какво трябва да знам за пяната за бръснене?

Тя е изключително важна част от процедурата по обезкосмяването, ако искате да защитите кожата си от нараняване, а и да я хидратирате. Пяната за бръснене омекотява повърхността и позволява лесното плъзгане на ножчетата по кожата. Освен това продуктът има почистващо и антибактериално действие, тъй като предпазва от риск за инфекция по време на процедурата. На пазара се предлагат и продукти, съобразени с потребителите, които имат специфични нужди  -  вече се продава пяна за бръснене за чувствителна кожа. По-скъпите продукти са подходящи и за хора, които страдат от акне или атопичен дерматит. Не забравяйте преди употреба да разклатите флакона и го дръжте на хладно място в изправено положение.

Какви цени да очаквам?

Цените до голяма степен зависят от марката на продукта и от съставките в него. Можете да си купите флакон с пяна за бръснене в диапазона на 4 и 30 лева.

Кои  марки пяна за бръснене са добри? Откъде да си купя?

Продуктите на “Gillette”, “Nivea”, “Eucerin”, “Palmolive”, “Lierac” са харесвани от потребителите и подходящи за употреба по време на бръснене. Можете да си купите продуктите от магазините на „dm”, “Lilly”, “Lidl”, “Фантастико“, „Kaufland”, “Carrefour”, BILLA и др. Ако за Вас е важно да сте добре информирани за най-големите оферти, следете редовно сайта ни за новите брошури, които качваме.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!