Пяна за бръснене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 24

    Открихме: пяна за бръснене

    Аптеки SOpharmacy брошура до 21.05.2019
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 185 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пяна за бръснене

Премахването на нежеланото окосмяване масово се извършва със самобръсначка. Още по-масови са оплакванията от порязване или получаване обрив, когато не се използва качествена козметика по време на тази дейност. За жалост кожата ни е доста взискателна и се нуждае от редица грижи, за да „преодолее“ раздразнението при някои козметични процедури.

Какво трябва да знам за пяната за бръснене?

Тя е изключително важна част от процедурата по обезкосмяването, ако искате да защитите кожата си от нараняване, а и да я хидратирате. Пяната за бръснене омекотява повърхността и позволява лесното плъзгане на ножчетата по кожата. Освен това продуктът има почистващо и антибактериално действие, тъй като предпазва от риск за инфекция по време на процедурата. На пазара се предлагат и продукти, съобразени с потребителите, които имат специфични нужди  -  вече се продава пяна за бръснене за чувствителна кожа. По-скъпите продукти са подходящи и за хора, които страдат от акне или атопичен дерматит. Не забравяйте преди употреба да разклатите флакона и го дръжте на хладно място в изправено положение.

Какви цени да очаквам?

Цените до голяма степен зависят от марката на продукта и от съставките в него. Можете да си купите флакон с пяна за бръснене в диапазона на 4 и 30 лева.

Кои  марки пяна за бръснене са добри? Откъде да си купя?

Продуктите на “Gillette”, “Nivea”, “Eucerin”, “Palmolive”, “Lierac” са харесвани от потребителите и подходящи за употреба по време на бръснене. Можете да си купите продуктите от магазините на „dm”, “Lilly”, “Lidl”, “Фантастико“, „Kaufland”, “Carrefour”, BILLA и др. Ако за Вас е важно да сте добре информирани за най-големите оферти, следете редовно сайта ни за новите брошури, които качваме.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!