Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Пяна за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Пяна за коса

Пяната за коса е специализиран козметичен продукт за коса, който има стилизиращ ефект. Когато искате да фиксирате определена прическа или пък да накарате непослушните къдрици да стоят подредени, тогава на помощ се притича пяната за коса. Тя има различни съставки, които помагат да придаде обем на косъма, както и да го „накара” да застане  в желания от нас начин. Качествената пяна за коса съдържа силикон.

Защо да използваме пяна за коса?

Пяната за коса е може би най-функционалния стилизиращ продукт. Освен че подрежда къдриците и им придава блясък и по-добър вид, тя може да се използва и за създаване на приятни вълнисти къдрици при дами с права коса. Ако пък притежателките на прави коси искат косата Ви да изглежда по-обемна, то отново трябва да се доверите напълно на пяната за коса. Освен това този стилизиращ продукт придава здрав вид на косата Ви и я защитава от вредни влияния на времето.

Съвети за ползване на пяна за коса?

Когато използвате пяна за коса, препоръчително е да я нанасяте върху влажна коса, тъй като тя се моделира по-лесно. Пяната за коса е икономична, така че е препоръчително да инвестирате средства в този продукт, а да не купувате некачествени за по-малко пари. Освен това им различни видове пяна, които се препоръчват преди или след топлинна обработка на косата, така че четете внимателно каква точно пяна си купувате. Внимавайте какво количество пяна използвате. Не е препоръчително да прекалявате, за да не постигнете обратен на желание от Вас ефект. Важно е да разпределите пяната добре върху отделните кичури.

Откъде да купим пяна за коса?

Различни продукти за стилизаране на Вашата коса можете да разгледате в дигиталния каталог на нашия сайт. В него сме подбрали предложенията за пяна за коса на редица търговски вериги, сред които Макао, Метро, Лили, Орифлейм, Кауфланд, dm, Loreal и още много други. Изберете най-подходящата пяна за коса и зарадвайте Вашата коса е една по-подредена и красива прическа. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!