Радиочасовник

Намерихме 1 резултат за Радиочасовник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Радиочасовник.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Office 1
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис
08.01 - 28.01 Технополис

Повече информация за Радиочасовник

Обичате да спите до късно и ранното ставане за работа е малък ад за Вас? Дори когато телефонът Ви звъни, има опасност да го изключите и да продължите сладката си дрямка. После съжалявате горчиво за това…Ако имате радиочасовник, който да поставите далеко от леглото си, проблемът би се решил и то срещу скромна цена.

Какъв радиочасовник да си купя?
Изберете продукт, който е със стилен дизайн, не е прекалено скъп и има силен звук. Може би това са основните принципи, по които да подберем радиочасовника си. Повечето продукти са с LED дисплей, разполагат и с таймер за заспиване – може да затворите очи и да се насладите на любимите си мелодии преди сън, след което уредът се изключва сам след определен период от време. На другата сутрин може да Ви събуди с радиото, което сте настроили! Можете и да регулирате функцията на звука или да натиснете на „дрямка“, за да поспите още 10 минути например(не е препоръчително).
Изборът Ви зависи доколко често смятате да използвате продукта и за кого е предназначен. Ако ще го вземете, за да стои в празната ви вила, на която ходите рядко, няма смисъл да е от най-скъпите модели, вземете нещо достъпно.

Кои марки радиочасовници са добри? Откъде да купя?
“Philips”, “First Austria”, “Sony”, “AEG”,”Sencor” са някои от лидерите на пазара, но може да разгледате всички налични модели в магазините на „Технополис“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“ и др., за да направите своя избор. Вижте и офертите, които сме качили на нашия сайт, възползвайте се от най-големите промоции!

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах