Разклонител

Намерихме 8 резултата за Разклонител в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 8 промоции за Разклонител. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Разклонител и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

30.10 - 31.12 Бриколаж
14.11 - 04.12 Бриколаж
14.11 - 04.12 Бриколаж
14.11 - 04.12 Бриколаж
14.11 - 04.12 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

19.10 - 15.11 ДЕНСИ
30.10 - 31.12 Бриколаж
30.10 - 31.12 Бриколаж
30.10 - 31.12 Бриколаж
31.10 - 20.11 BAUHAUS

Повече информация за Разклонител

Разклонителите представляват специфични приспособления, с помощта на които се извършва разклоняване на разнородни системи. От своя страна тези системи могат да бъдат електрически проводници от мрежа, различни водопроводни инсталации и така нататък. Ако трябва да обясним с по прости думи кога използваме разклонителите, то трябва да отбележим, че тези полезни приспособления ни вършат страхотна работа, когато не успяваме да включим всички уреди в конкретен контакт.

От какви елементи се състои един разклонител?

Разклонителят има няколко съставни елемента. На първо място едно такова приспособление има месингови клеми. Освен това разклонителят има отвори за проводници и винтове за закрепване на проводниците. Структурата му се довършва с помощта на порцеланова основа и кутия. Всички тези елементи, свързани заедно, представляват разклонител.

Какви разклонители можем да срещнем?

Разклонителите могат да варират в зависимост от дължината на кабела, от материала на изработка и така нататък. В зависимост от уредите, които можем да включим към тях те могат да бъдат единични, двойни, тройни и т.н. Можем да срещнем и разклонители за подвижна инсталация, за скрита инсталация, а също и за полускрита. Освен това можем да срещнем и водозащитни разклонители, които от своя страна могат да бъдат в различни форми – кръстати, ъглови и така нататък.

Откъде да купим разклонители?

Ако имате нужда от разклонители, то със сигурност можете да ги откриете в търговските вериги на Чечосан, Баумакс, Баухаус, Темакс, Бриколаж, Плеси. Най-добрите оферти на тези и други магазини събрахме в нашата брошура. Можете да разгледате в нашия сайт и да изберете разклонители според Вашите нужди на най-добри цени.