Разпръсквач Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Разпръсквач

Когато говорим за качествени поливни системи, няма как да не споменем най-важната част от тях – разпръсквачите. Чрез специалните устройства, които могат ад бъдат различни видове се поливат тревните площи по удобен и лесен начин. Ето защо разпръсквачите са идеални за поддържане на зеления вид на Вашите двор или градина.

Какви видове разпръсквачи има?

Можете да срещнете различни видове разпръсквачи в зависимост от тревната площ, за която са предназначени. Има потъващи разпръсквачи, които използваме често при озеленяване на градините. Те могат да намерят приложение и при изграждане на спортна тревна площ. Потъващите разпръсквачки потъват веднага след като разпръснат съответното предвидено количество вода. Те се наричат още хидранти и се поделят на следните основни видове – роторни, дефлекторни и дефлекторни с роторна дюза.

Какво трябва да знаем за разпръсквачките?

Разпръсквачките се монтират в различни разпръсквателни кръгове, като те трябва да се подберат така, че да не се припокриват. Освен това е добре на една и съща тревна площ да се монтира само един тип разпръсквачки, а да не се комбинират различни. Добре е те да се поставят един до друг, но през различно разстояние, за да не се получи прекалено наводняване на определени тревни площи и да не се стигне до мокрене на съседни тревни площи и дори сгради. Важна е също и настройката на поливната система.

Магазини, в които можете да откриете разпръсквачки

Можете да си купите разпръсквачки от редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Практис, Практикер и други. Техните най-актуални предложения пък сме селектирали в нашата брошура. Разгледайте я още сега и купете разпръсквачки на най-добра цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!