Ракла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ракла

В спалнята или детската стая винаги има нужда от подходящо място, в което да съхраняваме чаршафи, одеяла, завивки и т.н. Ако нямаме достатъчно място в гардероба, практичен вариант са раклите.

Какво представлява раклата? Какви видове има?

Раклата може да се използва като самостоятелна мебел и като част от леглото. Обикновено служи за съхранение на различни видове спално бельо, но и за друг вид багаж. Раклата може да бъде с предно или горно отваряне, като обикновено няма вътрешни разделения. Най-често раклите са произвеждани от различни видове дървесина и могат да се различават по размерите си.

Каква ракла да изберем?

Когато избирате ракла има няколко основни детайла, с които трябва да се съобразите. На първо място определете мястото, на което ще я поставите – дали ще бъде като добавка към леглото или ще стои самостоятелно. Най-често раклите, които се поставят към леглото, стоят откъм горната му част – откъм главата. Затова изберете ракла, която да отговаря на ширината на леглото.

Изборът на начин на отваряне зависи изцяло от Вашите предпочитания. Все пак, раклата трябва да бъде максимално удобна за употреба и функционална. От това следва и изборът на височина на раклата и нейната дълбочина, което ще определи обема на багажа, който ще събере.

В магазините ще намерите и различни цветове на раклите, което ще Ви позволи да я съчетаете както с леглото, така и с интериора на помещението.

Откъде да купим ракла?

В магазините за обзавеждане – Икеа, Арон, Аико, Лабиринт, Явор и т.н., ще намерите различни размери и цветове ракли. Може да разгледате актуалните брошури на мебелните магазини в Broshura.bg. Така ще може да изберете подходящата за Вас и Вашия дом ракла, на изгодна и достъпна цена.