Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Рамка за снимка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Рамка за снимка

Снимките са най-добрият начин да запазим щастливите моменти, скъпите спомени и важните събития. Въпреки че в днешно време технологиите позволяват да съхраняваме и да разглеждаме снимките си на компютъра, телефона и на други мобилни устройства, рамките за снимки не губят своите почитатели. Те превръщат всяко помещение по-уютно и лично.

Каква рамка за снимки да изберем?

Рамките могат да бъдат предназначени за традиционните снимки на фотографска хартия, както и да бъдат дигитални. При дигиталните фоторамки са устройства, които могат да съхраняват и проектират снимки в мултимедийни формати. Изборът на дигитална рамка трябва да се съобрази с начина на трансфер на файловете, дали имат вътрешна памет, възможност за поставяне на допълнителна карта памет, размер и т.н.

При рамките за стандартни снимки разнообразието от цветове, форми, размери и дизайн е огромно. Рамката трябва да се съобрази с размерите на снимката. Това ще Ви помогне и при избора на форма – правоъгълна, квадратна, елипсовидна, кръгла и т.н. Много популярни са рамките за няколко снимки. Обикновено те са предназначени за окачване на стената, но може да намерите и настолни. Друг вариант е да съчетаете няколко единични рамки, подобно на колаж. Рамките могат да са с различни декоративни орнаменти, релефни елементи, цветови съчетания и комбинация от различни материали.

Откъде да купим рамка за снимки?

Рамките за снимки са един от най-разпространените подаръци. Това е причината за тяхното широко разпространение – може да ги намерите в големите магазини за подаръци, в магазините за обзавеждане и декорация и други. Ако сте решили да закупите дигитална рамка, най-добре се ориентирайте към магазините за техника, където ще намерите най-голямо разнообразие и помощ при избора.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!