Рамка за снимка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Рамка за снимка

Снимките са най-добрият начин да запазим щастливите моменти, скъпите спомени и важните събития. Въпреки че в днешно време технологиите позволяват да съхраняваме и да разглеждаме снимките си на компютъра, телефона и на други мобилни устройства, рамките за снимки не губят своите почитатели. Те превръщат всяко помещение по-уютно и лично.

Каква рамка за снимки да изберем?

Рамките могат да бъдат предназначени за традиционните снимки на фотографска хартия, както и да бъдат дигитални. При дигиталните фоторамки са устройства, които могат да съхраняват и проектират снимки в мултимедийни формати. Изборът на дигитална рамка трябва да се съобрази с начина на трансфер на файловете, дали имат вътрешна памет, възможност за поставяне на допълнителна карта памет, размер и т.н.

При рамките за стандартни снимки разнообразието от цветове, форми, размери и дизайн е огромно. Рамката трябва да се съобрази с размерите на снимката. Това ще Ви помогне и при избора на форма – правоъгълна, квадратна, елипсовидна, кръгла и т.н. Много популярни са рамките за няколко снимки. Обикновено те са предназначени за окачване на стената, но може да намерите и настолни. Друг вариант е да съчетаете няколко единични рамки, подобно на колаж. Рамките могат да са с различни декоративни орнаменти, релефни елементи, цветови съчетания и комбинация от различни материали.

Откъде да купим рамка за снимки?

Рамките за снимки са един от най-разпространените подаръци. Това е причината за тяхното широко разпространение – може да ги намерите в големите магазини за подаръци, в магазините за обзавеждане и декорация и други. Ако сте решили да закупите дигитална рамка, най-добре се ориентирайте към магазините за техника, където ще намерите най-голямо разнообразие и помощ при избора.