Ратанови мебели

Намерихме 2 резултата за Ратанови мебели в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Ратанови мебели. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Ратанови мебели и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер

Подобни продукти от тази категория

13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер
13.09 - 03.10 Практикер

Повече информация за Ратанови мебели

Всички обожаваме да прекарваме топлото време навън, а когато търсим заведение, в което да изпием по едно питие с приятелите си, предпочитаме да се настаним на удобните екстравагантни люлки и мебели, които са разположени в градината на бара. Ратановите мебели се радват на голяма популярност, защото освен красиви, много от тях са и удобни. Те са предпочитани за обзавеждането на заведенията или на къщата, в случай че имаме двор.

Какво трябва да знам за ратана? Какви мебели да избера?

Когато избирате мебели за Вашата градина, е добре да прецените дали искате да ги купите отделно или в комплект. Имайте предвид, че ратанът е обединяващо име на около 600 вида палми от вида Calameae, които се срещат в Австралия, Азия и Африка. Ратанът се явява заместител на дървесината, защото се обработва и транспортира лесно, той е лек и по-бързо растящ. Използван е за производство на мебели, защото благодарение на него се опазват от изсичане горите. Въпреки това е доста скъп и масово в България се явява неговият заместител – синтетичният ратан. Повечето предлагани мебели са именно такива. Когато избирате обзавеждане за Вашата градина, преценете какво искате да е то-предлагат се маса със столове, подходящи за хранене или масичка с диван от ратан. Освен това има интересни столове-люлки, които са много предпочитани за заведенията.

От кои магазини мога да си купя ратанова мебел?

Разгледайте моделите, които се предлагат в магазините на „Mr. Bricolage”, “DOMKO”, “Praktis”, “IKEA”, “Aiko” и др. Добре е да пазарувате изгодни продукти и мебели, затова Ви съветваме да посещавате редовно сайта ни, на който ежедневно качваме най-новите промоционални предложения на пазара.