Рафт Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Рафт

Рафтът представлява хоризонтална равнина, която се използва както в домакинството, така и в магазини, в библиотеки, в бизнес сгради, и т.н. На рафтовете се поставят ценни вещи, които искаме да изложим, да съхраним, да предложим за продажба. Той може да се прикрепи към стена или друга вертикална повърхност. Допълнителните стелажи са полезни в почти всеки дом и могат да се поставят бързо и лесно, като не е необходимо това да е за сметка на цената.

Какъв рафт да изберем?

Дължината на рафта зависи от пространствените ограничения и може да варира. Най-често срещаните рафтове са дървените, но има също и такива от стомана. Ако пък ще поставяте на рафтовете по-леки вещи, спокойно може да изберете рафт, направен от стъкло или пластмаса. Не липсват и по-изобретателни хора, които от стари врати и книги създават рафтове. Важно е да прецените какво ще поставите върху повърхността и от какъв материал искате да бъде изработена. Различните видове рафтове изискват различна поддръжка.

Какво е добре да знаем преди да окачим рафт?

Когато изберете подходящите за вашата стена рафтове, трябва да предвидите няколко фактора преди да ги поставите. Различните стенни материали изискват различни видове прикрепващи елементи. За да закрепите избрания от Вас рафт, е хубаво да използвате такива елементи, които са подходящи за стените във вашия дом. Ако пък сте решили да поставите рафтовете на друга вертикална повърхност, отново трябва да проучите какви прикрепващи материали са ви необходими преди да пристъпите към действие.

Откъде да купим новите си рафтове?

Целият набор от промоционални оферти за рафтове можете да разгледате на нашия сайт в брошурите на Баухаус, JYSK, Моббо, Айко и др. Не губете време и изберете точно сега най-подходящите рафтове за Вашия дом.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!