Ренде Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ренде

Независимо какво ястие или десерт приготвяме, често ни се налага да използваме настъргани продукти – сирене, кашкавал, шоколад и т.н., както и да нарежем на равни парченца зеленчуци или плодове. За тези случаи ни е необходимо ренде, което да улесни приготвянето и поднасянето на кулинарното произведение.

Какви рендета има? Какво да изберем?

В днешно време, в магазините може да намерите различни видове рендета. Те се разделят както според продуктите, за които са предназначени, така и според формата, размера. Стандартното и универсално ренде, което присъства в голяма част от кухните, има различни по-големина режещи или „стържещи” части. Те са практични, защото можете да настържете желания продукт на различни размери парченца – „стърготини”.

Въпреки това в магазините ще намерите рендета, които са предназначени за пармезан. Най-често те са компактни, което ги прави удобни за използване при сервиране на паста, пица и т.н. Има рендета, които разполагат и с купичка, в която се събира настърганият продукт. Някои модели имат формата на преса, в която се поставя парче сирене и чрез завъртане на ръчката рендето се задвижва, а сиренето се настъргва.

Рендетата за индийско орехче могат да бъдат с различна форма на режещите части. Може да намерите рендета, които го настъргват  и такива, които го нарязват на тънки филийки.

Рендетата за плодове и зеленчуци, обикновено имат различни приставки, чрез които се постига различна дебелина и форма на резените. Предпочитани са рендетата с повече приставки, защото могат да се използват и за други хранителни продукти.

Откъде да купим ренде?

Ще намерите разнообразие от рендета както в магазините за обзавеждане, в които се предлагат и кухненски аксесоари и прибори, така и в по-големите магазини за хранителни стоки. Най-изгодните цени ще откриете в техните актуални брошури.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!