Риба

Намерихме 1 резултат за Риба в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Риба.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

03.12 - 09.12 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Риба

За да поддържаме тялото си здраво и в добра форма, е важно да консумираме хубава и полезна храна. Сред първенците по качество сред хранителните продукти се нарежда месото от риби. Плуващи в реки, морета, океани, или отгледани в изкуствена среда, рибите са подходяща храна за хората не само заради вкусовите си качества, но и защото месото им съдържа важни витамини, протеини и белтъци.

Какви са предимствата на консумацията на риба?

Рибата съдържа белтъци, в чиито състав влизат аминокиселини. Месото на рибата се усвоява бързо от организма и точно затова е подходящо за консумация за всяко едно хранене. В рибата има редица витамини, сред които А, Е и B.  В зависимост от вида на рибата, месото има различни вкусови качества и полезни съставки. Освен това тя почти не съдържа въглехидрати, които са един от основните причинители за покачване на теглото на един човек. Ето защо ястията с месо от риба са подходящи както за спортуващи и активни личности, така и за хора на диета. Сред другите ценни предимства на месото от плуващите гръбначни е наличието на йод, фосфор, флуор и калций в състава му.

Видове риби

Освен, че има различни видове риби според тяхното местообитание, съществува и диференциация в зависимост от количеството мазнини в теглото на рибата. По този признак те биват постни, полутлъсти и тлъсти. Сред най-предпочитаните и препоръчвани за консумация видове риби са хек, паламуд, скумрия, пастърва, риба тон, шпроти, херинга, и т.н.

Откъде да купим риби на най-изгодни цени?

Специалистите препоръчват да включваме в менюто си ястия с месо от риба поне 2 пъти седмично. Според различни изследвания рибата помага в борбата с диабета, преждевременното раждане, депресия, възпаления и редица други здравословни проблеми. За да изберете най-качествената риба на най-добри цени, разгледайте брошурата на нашия сайт. В нея сме подрбрали оферти на големи търговски вериги за хранителни продукти, сред които Лидл, Кауфланд, Карфур, Пикадили и още много други. 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах