Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Риза Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Риза

Ризата отдавна не е само част от мъжкия гардероб, а и вече не се свързва само с официално облекло. В днешно време може да намерим ризи за всякакъв повод. В магазините се предлага огромно разнообразие дамски и мъжки ризи – различни материи, цветове и десени, с къс или дълъг ръкав.

Как да изберем подходяща риза?

Освен според повода, ризата трябва да е точният размер. Това се отнася както за дамските, така и за мъжките ризи. При дамските ризи има повече модели с еластан, които са по тялото. При дамските модели има и по-голямо разнообразие в дизайна на яката, декоративните елементи, кройките.

Както при дамските, така и при мъжките ризи има класически модели, които се носят с костюм, и по-спортни модели.

Когато избираме риза трябва да обърнем внимание на обиколката на врата, дължината на ръкавите и широчината на талията. Препоръчително е да има разстояние около един пръст между врата и яката, когато е закопчана до горе. Подходящата дължина на ръкавите се определя с разперени ръце – ръкавите не трябва да се издърпват. От друга страна, ръкавелите не трябва да са плътно прилепнали по китката, тъй като може да създаде дискомфорт. По правило, ръкавелите трябва да са дотолкова стегнати, че да не може да се съблече ризата без да се разкопчаят. Ризата трябва да има около 3 см. разстояние от гърдите и талията.

Материите са разнообразни, но за официална риза се предпочитат тези от памук.

Откъде да купим риза?

Освен в магазините за дрехи, ще намерите различни модели и варианти ризи в магазините от универсален тип – Метро, Lidl, Кауфланд например. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете желаната риза на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!