Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Ролка за почистване Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ролка за почистване

Всички, които имаме домашни любимци, сме се сблъсквали с трудното почистване на дрехите и мебелите от космите и мъховете. Друг не особено естетичен момент, особено при дамите с дълги коси, са космите по пуловери и палта. За по-лесното им отстраняване са практичните ролки за почистване.

Какви ролки за почистване има?

Най-разпространени са два вида ролки – хартиени и силиконови. Хартиените ролки за почистване имат залепващо покритие, като всеки лист се отстранява след употреба. При силиконовите ролки покритието може да се измива, а след като изсъхне се използва без да се подменя. От този вид се предлагат и джобни размери ролки, които са удобни за носене в дамската чанта, както и големи, които са подходящи за почистване на по-големи повърхности.

Каква ролка за почистване да изберем?

И двата вида имат своите предимства и недостатъци. При хартиените ролки се налага закупуването на допълнителни ролки, а някои се предлагат в комплект с резервни. Недостатък, освен сравнително честата подмяна, е и, че понякога размерите на ролки могат да са различни и да не пасват добре на дръжката.

Основното предимство на силиконовите ролки е възможността да се измиват. Това ще Ви спести средства за тяхната смяна. Въпреки това при някои ролки залепващото покритие се износва бързо, като дори губи свойствата си след първите няколко измивания.

Откъде да купим ролка за почистване?

Може да намерите различните видове, както и размери и допълнителни пълнители за почистващи ролки в магазините, в които се предлагат стоки за дома и битова химия – Т Маркет, Метро, Кауфланд, Пикадили, Carrefour, Lidl и т.н. Разгледайте техните актуални брошури и изберете най-изгодната цена за продукта.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!