Рол он Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Рол он

Желанието на всеки да се чувства свеж и да ухае приятно, на само в летните горещини, може да направи изборът на подходящ „ароматизатор” доста труден. Разнообразието от дезодоранти не свежда избора само до аромат, но и в тяхната форма, съставки и т.н. Едно от най-използваните и предпочитани ароматизиращи средства е рол-он.

Каква е разликата между рол-он, спрей и стик дезодорантите?

Дезодорантите могат да съдържат активни съставки, които се борят с изпотяването и неприятните миризми. Основната разлика между трите вида дезодоранти е в тяхната консистенция. Спрейовете се напръскват върху кожата, като оставят чувство за сухота. Стик дезодорантите имат кремообразна консистенция, която се размазва лесно по кожата. Те имат по-лек и дискретен аромат, за разлика от спрея. Рол-он дезодорантите са под формата на гъста течност. Поради тази причина е препоръчително да се изчака известно време след нанасяне, за да може да изсъхне.

Какъв рол-он да изберем?

Рол-он дезодорантите могат да бъдат против изпотяване или само да ароматизират. Те са удобни за носене в дамската чанта, например, тъй като са в компактни флакони. В магазините ще намерите дамски и мъжки рол-они. Съставките при тях се различават, в зависимост от кожните различия между половете.

Продуктите могат да са обогатени с витамини, минерали, растителни масла, успокояващи и хидратиращи екстракти. При рол-он дезодорантите против изпотяване, както и при другите подобни продукти, има опасност от оставяне на бели следи по дрехите. За да избегнете това е добре да се спрете на продукт, който не оставя бели петна.

Откъде да купим рол-он?

Може да намерите огромно разнообразие от рол-он дезодоранти и продукти в аптеките, магазините за козметика, супермаркетите. Разгледайте актуалните промоции и изберете най-изгодната цена за избрания от Вас рол-он.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!