Ром

Намерихме 4 резултата за Ром в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Ром. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Ром и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

29.09 - 05.10 T MARKET
29.09 - 05.10 T MARKET
29.09 - 05.10 T MARKET
29.09 - 05.10 T MARKET

Подобни продукти от тази категория

17.09 - 14.10 МЕТРО
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
16.09 - 30.09 Фреш маркет
24.09 - 30.09 Билла

Повече информация за Ром

Коя е напитката, която свързваме с пиратите? Ромът, разбира се. Алкохолната напитка има вековна история, през която се е утвърдила като любимо питие на мнозина. Освен това, ромът се произвежда в множество разновидности, които се различават по цвят, аромат и качество.

Какво трябва да знаем за рома?

Ромът се произвежда от ферментирала меласа и тръстиков сироп. Меласата е остатъчен продукт от захарната тръстика. Самата захарна тръстика придобива популярност по време на Колумб, а колонистите на остров Барбадос откриват качествата на меласата, от която се получавало алкохолно питие. Тъй като ромът се съхранявал лесно и запазвал дълго време, той бързо придобил популярност сред моряците, а по този начин напитката се разпространява из целия свят.

Ромът може да бъде светъл, златен и тъмен.

Най-големите производители на ром са Карибските острови. В зависимост от острова, всяка напитката има отличителен вкус и аромат, който зависи както от съставките, така и от процеса на отлежаване. Ямайка, например, е известна със ароматни и наситени на вкус ромове. На Хаити ромът отлежава в дъбови бъчви за повече от 3 години, като питието е двойно дестилирано. Същият период на отлежаване имат и ромовете, произвеждани на Мартиника, а Тринидад е известен като един от най-големите износители на светли ромове. Ром се произвежда и в Австралия, Тайланд и Филипините, а в Канада и Европа се внасят ромове от Карибските острови, които се обогатяват и отлежават допълнително.

Откъде да купим ром?

В магазините за алкохол и супермаркетите – Фантастико, Billa, Пикадили, ЦБА и т.н., ще намерите различни разфасовки и марки ром. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избраната напитка на изгодна и достъпна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах