Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Русенско варено Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Русенско варено

Въпреки че в днешно време на пазара има множество чуждестранни месни продукти, които са познати или не толкова на българина, класическите български вкусове не губят почитателите си. Русенското варено е традиционен български деликатес, който има дългогодишна история, през която се е утвърдил на трапезата.

Какво представлява Русенското варено?

Русенското варено може да бъде приготвено само от свинско месо, както и да се използва телешко и свинско. Традиционните подправки, които се добавят към деликатеса, са дафинов лист, бахар, черен пипер, кимион и сол. След като месото се почисти от жилите и ципите, то се смила на кайма. Подправките също трябва да са стрити, като се добавят към каймата. С така получената смес се напълват стъклени буркани, които се варят за няколко часа. След като се извадят, бурканите се обръщат надолу с капачките и престояват около 30 мин. След това може да ги обърнете отново и да ги оставите на студено място, за да могат да се охладят напълно.

Русенското варено може да се консумира без последваща термична обработка, както и да се панира, да се включи в различни ястия.

Ако не разполагате със свободно време и търпение, за да приготвите сами апетитния месен деликатес, може да купите готово Русенско варено. Обикновено то се продава в консерви, като може да намерите различни разфасовки – най-често между 100 гр. и 300 гр. Обърнете внимание на срока на годност, както и съдържанието на хранителния продукт.

Откъде да купим Русенско варено?

Ще намерите Русенско варено от различни производители в магазините за хранителни стоки. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите българския традиционен продукт, както и всички нужни съставки за неговото приготвяне.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!