Рутер

Намерихме 4 резултата за Рутер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Рутер. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Рутер D-Link и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.11 - 13.12 ДЕНСИ
08.11 - 28.11 Зора
08.11 - 28.11 Зора

Подобни продукти от тази категория

24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
16.10 - 21.11 Теленор
01.11 - 30.11 Office 1 Superstore
01.11 - 30.11 Office 1 Superstore
01.11 - 21.11 Технополис
01.11 - 21.11 Технополис

Повече информация за Рутер

Рутерът представлява устройство, част от компютърните мрежи, чиято цел е да разпределя пакетите информация между отделни мрежи. Нарича се още маршрутизатор. Рутерът работи с IP адреси, на слой три от седемслойния OSI модел.

Видове рутери

Рутерите се различават по няколко признака. Според това дали са свързани с кабели или не, те биват безжичен и кабелен. Първият вид работи като разпръсква електромагнитно излъчване до участниците в мрежата. Има още маршрутизатори на входно ниво, които представляват уредите, които използваме в домакинството; на разпределително ниво, които пък сумират трафика от няколко рутера и имат голяма памет; на същинско ниво, които пък свързват отделните разпределителни рутери от много сгради в мрежата.

Какъв рутер да изберем?

При изборът на рутер трябва да вземете предвид няколко важни неща. Първо, трябва да определите с какъв бюджет разполагате за покупката. След това трябва да уточните за какви цели ще Ви служи маршрутизаторът. Безжичните безспорно са по-удобни, тъй като н се налага да свързваме кабели, които да ни се пречкат в краката. При тези, които свързваме с кабел обаче, няма ограничение от качеството на радиовръзката, както се случва при безжичните. Според различните характеристики, можете на намерите различни модели рутери. След като закупите Вашето устройство, следвайте внимателно инструкциите за свързване.

Откъде да купите рутер?

Изгодни предложения на редица търговски вериги, сред които Техномаркет, Технополис и други, можете да разгледате в нашия сайт. Там ще откриете дигитален каталог с най-добрите оферти, които ще Ви помогнат да изберете по-лесно Вашия нов рутер и да започнете да сърфирате на бързи оборот. Започнете да разглеждате сега.