Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Саздърма Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 130 магазина
Виж всички магазини

Информация за Саздърма

Любителите на месото и местните продукти имат голям избор не само в магазините, но и при кулинарните рецепти. На пазара може да намерим огромно разнообразие от деликатеси с месо, които са пренесени от цял свят. Един от тях, който е любим за мнозина, е саздърмата.

Какво представлява саздърмата?

Саздърмата е деликатес, който произлиза от турската кухня. Тя може да е приготвена от свинско, говеждо, овче месо или смес. Саздърмата дължи характерния си аромат и вкус на дафиновия лист, бахар, черен или червен пипер.

Един от начините за приготвяне на деликатеса е само чрез варене. Месото се вари с кокалите, когато то започне да се отделя от кокалите, месото се изважда и нарязва на парчета. Прибавят се подправките, а сместа се пълни в шкембе или изкуствена обвивка. Така получената саздърма се оставя в хладилник, за да се охлади и за да се стегне. Другият вариант е да се запържи месото, след като се свари, и тогава да се овкуси. В зависимост от рецептата, подправките могат да се прибавят и по време на варенето на месото.

Саздърмата може да се консумира както самостоятелно, така и да бъде включена към различни ястия.

Ако нямате достатъчно време, а и търпение, за да приготвите лично и в домашни условия вкусния деликатес, може да купите готова пакетирана саздърма, въпреки че домашно приготвената има несравним вкус. Когато избирате пакетирана саздърма следете срока на годност, както и съдържанието на продукта.

Откъде да купим саздърма?

Ще намерите апетитния месен деликатес както в различни разфасовки, така и от различни производители, в магазините за хранителни стоки. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите саздърма, както и всички необходими продукти за нейното приготвяне.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!