Саксия Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Саксия

Смятате да си купите ново цвете или Ваша приятелка Ви е подарила? Нямате къде да го сложите или пък растението е вече голямо за старата саксия? Очевидно се налага да си купите нова. Заредете се с търпение и ентусиазъм, изборът е толкова голям, че ще се наложи да прегледате голям асортимент от предлагани продукти, за да решите коя е саксията, която желаете да вземете.

Каква саксия да избера? Какво трябва да знам преди да купя?

На първо място трябва да прецените вида на цветето, неговата големина и предназначението му. Ако искате да подарите малко цвете, може да купите кокетна мини саксия, която обаче скоро ще трябва да бъде заменена с големия си еквивалент от новия собственик. На пазара продават много красиви цветя - например четирилистни детелини, които са подходящи за малка саксия, но изключително бързо растат и ако сте купили такива за себе си, трябва бързо да се снабдите с нова саксия. При избор на саксия, освен размера, трябва да преценим и какъв искаме да е материалът, от който е направена тя. Най-предлаганите модели са от керамика или пластмаса. И двата вида саксии си имат предимства и недостатъци. Керамичните са по-тежки, но пък и по-устойчиви. Недостатък е, че зимно време е възможно преохлаждане на почвата и на кореновата система. В пластмасовите саксии при невнимание може растението да се преовлажни. Някои практични цветари съчетават двата вида материал – слягат цветето в пластмасова саксия, а нея-в керамична. Така постигат едновременно естетическа красота във вида на растението и му осигуряват най-добрите условия.

Откъде да купя саксия?

В магазините на „Aiko”, “Jumbo”, “Praktiker”, “Bauhaus” и др. може да намерите саксията, което е най-подходяща за новото Ви цвете. Преди това разгледайте  брошурите, които сме качили на нашия сайт. Така ще се информирате къде са най-добрите предложения и изгодните оферти.