Салам Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 183 магазина
Виж всички магазини

Информация за Салам

Искате да приготвите сандвич за детето си, за да не се реди на опашки в училищната лавка? Или път Вие отивате на разходка сред природата и искате да имате храна в себе си, за да ядете на чист въздух? Саламите са едни от най-купуваните и търсени продукти на пазара и именно тази тяхна популярност изисква развитието на конкуренция между производителите и създаването на нови видове колбаси.

Какви видове салами има? Какъв да купя?

Най-общо саламите се делят на дълготрайни и малотрайни. Най-разпространените на българската трапеза са шпековият, както и типовете Камчия, Хамбургски и Телешкият. При избор на салам се съобразявайте с темпото, с което изяждате колбасите. Ако не обичате много месо, но искате да имате салам в хладилника, купувайте дълготрайни салами. Има и такива с маслини и чушки в състава – т.нар. мортадела. Гледайте съдържанието на етикетите и избягвайте продуктите, в които има много Е-та. Търсете салами с истинско хубаво месо, а не с химични добавки и нишесте. Скъпите колбаси са с високо съдържание на месо, почти без сланина и соя. Италианските марки са на голяма почит по целия свят. Купувайте висококачествени продукти, които са с доказан произход и са съхранявани при подходящи условия.

Кои марки салами са добри? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки за потребителите са „Бони“, „Меком“, „Тандем“ и др. Разнообразни видове салам има в големите търговски вериги като „BILLA”, “Kaufland”,”Carrefour”, “Фантастико“, „Пикадили“, „Моят магазин“ и др. Ако искате да купите по-голямо количество на добри цени, гледайте нашия сайт, на който качваме брошури с актуалните намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!