Салам Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 14 от 14 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Салам

Искате да приготвите сандвич за детето си, за да не се реди на опашки в училищната лавка? Или път Вие отивате на разходка сред природата и искате да имате храна в себе си, за да ядете на чист въздух? Саламите са едни от най-купуваните и търсени продукти на пазара и именно тази тяхна популярност изисква развитието на конкуренция между производителите и създаването на нови видове колбаси.

Какви видове салами има? Какъв да купя?

Най-общо саламите се делят на дълготрайни и малотрайни. Най-разпространените на българската трапеза са шпековият, както и типовете Камчия, Хамбургски и Телешкият. При избор на салам се съобразявайте с темпото, с което изяждате колбасите. Ако не обичате много месо, но искате да имате салам в хладилника, купувайте дълготрайни салами. Има и такива с маслини и чушки в състава – т.нар. мортадела. Гледайте съдържанието на етикетите и избягвайте продуктите, в които има много Е-та. Търсете салами с истинско хубаво месо, а не с химични добавки и нишесте. Скъпите колбаси са с високо съдържание на месо, почти без сланина и соя. Италианските марки са на голяма почит по целия свят. Купувайте висококачествени продукти, които са с доказан произход и са съхранявани при подходящи условия.

Кои марки салами са добри? Откъде да си купя?

Сред предпочитаните марки за потребителите са „Бони“, „Меком“, „Тандем“ и др. Разнообразни видове салам има в големите търговски вериги като „BILLA”, “Kaufland”,”Carrefour”, “Фантастико“, „Пикадили“, „Моят магазин“ и др. Ако искате да купите по-голямо количество на добри цени, гледайте нашия сайт, на който качваме брошури с актуалните намаления на пазара.