Салата Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 188 магазина
Виж всички магазини

Информация за Салата

Ако сте на диета и искате да ограничите мазнините и въглехидратите до минимум или сте решили да ядете по-лека храна, салатите са подходящи за случая. Богатството от рецепти ще Ви улесни при избора на продукт, тъй като има подходящи за всички – и за вегетарианци, и за тези, които обичат месо.

Какви видове салати има? Каква да си купя?

Когато купувате салата от магазин, внимавайте много за срока на годност! Нека това да е първото, което погледнете, а не цената. Колкото и да е изгодна, недейте да рискувате здравето си и да се тровите. Най-известните салати в България са Шопската и Руската салата. Популярни по целия свят, те са любимото предястие на българите. На всеобщо внимание се радва и картофената салата, приготвена с варени картофи, зехтин и лук. Любителите на месото обичат да добавят късчета филе или луканка към зеленчуците, а за вегетарианците са измислени много рецепти, включващи домати, сирене, маслини…Когато купувате салата от щанд в магазин за хранене, винаги проверявайте миризмата на кутията. Ако сосът на салатата е на основата на майонезата, а температурата на помещението е висока, не купувайте! Освен зеленчукови, има и плодови салати. Те са любимият десерт на много от децата. Гарнирани с различни плодове, сметана и сладолед, те ни снабдяват с нужните витамини и енергия. Изборът на салата е индивидуален и зависи от хранителните Ви навици и вкусове, но когато купувате храна, се старайте да е прясна, добре съхранявана и приготвена от професионалисти.

Откъде да си купя салата?

В магазините на „Фантастико“, Билла”,”Карфур” и др. има цели щандове със салати. Може да изберете някоя от тях, но бъдете внимателни и следвайте написаните по-горе съвети. Вижте брошурите, които сме качили на сайта си, за да знаете къде са най-изгодните предложения.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!