Салфетки

Намерихме 2 резултата за Салфетки в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Салфетки. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Салфетки и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.09 - 30.09 Билла
19.09 - 25.09 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Салфетки

Салфетките са широко разпространени както в дома, така и в заведенията. Те биват хартиени или от плат, с печати или с различни свежи цветове и шарки. Като елемент на декорацията на всяка маса тяхната липса в дома Ви е немислима. В съчетание с другите предмети на масата – специален сервиз или изискани сребърни прибори, една красиво сгъната и оформена салфетка, в подходящ цвят съчетаващ се с интериора на Вашата кухня или всекидневна би била невероятно впечатляваща изискания вкус на Вашите гости. Независимо, че историята на салфетките започва с техния текстилен вариант, днес много по-широко разпространение имат именно хартиените салфетки.

Какво трябва да знаем за салфетките?
Производителите все повече се опитват да усъвършенстват технологията на производството им с цел да предложат на потребителите максимална мекота и същесвременно здравина на продукта. Тенденция се наблюдава дори във втъкаването на памук с хартията, което увеличава десетократно качеството и функционалността на салфетката. Напоследък съвременната домакиня обръща особено внимание на дизайна им и старателно ги подбира. Било то като допълнение към интериора на празничната украса или за внасяне на цвят на трапезата.

На кои марки да заложим?
Във всяко домакинство се използват салфетки. Те са необходим санитарен продукт, който улеснява живота ни и ежедневно присъства на масата до ястията ни. Има огномно разнообразие от видове, цветове, щарки, плътност за които са се погрижили производители като Белана, Санитекс, Цева, Палома, Ола‘ла, Би Фрии, Тенто и много други.

Откъде да пазаруваме?
За да изберете от всички варианти най-подходящия за Вас на сайта ни разгледайте каталозите на магазини dm, Билла, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Хит и Дар с най-евтините и най-актуалните предложения.