Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Салфетки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 12 от 12 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 131 магазина
Виж всички магазини

Информация за Салфетки

Салфетките са широко разпространени както в дома, така и в заведенията. Те биват хартиени или от плат, с печати или с различни свежи цветове и шарки. Като елемент на декорацията на всяка маса тяхната липса в дома Ви е немислима. В съчетание с другите предмети на масата – специален сервиз или изискани сребърни прибори, една красиво сгъната и оформена салфетка, в подходящ цвят съчетаващ се с интериора на Вашата кухня или всекидневна би била невероятно впечатляваща изискания вкус на Вашите гости. Независимо, че историята на салфетките започва с техния текстилен вариант, днес много по-широко разпространение имат именно хартиените салфетки.

Какво трябва да знаем за салфетките?
Производителите все повече се опитват да усъвършенстват технологията на производството им с цел да предложат на потребителите максимална мекота и същесвременно здравина на продукта. Тенденция се наблюдава дори във втъкаването на памук с хартията, което увеличава десетократно качеството и функционалността на салфетката. Напоследък съвременната домакиня обръща особено внимание на дизайна им и старателно ги подбира. Било то като допълнение към интериора на празничната украса или за внасяне на цвят на трапезата.

На кои марки да заложим?
Във всяко домакинство се използват салфетки. Те са необходим санитарен продукт, който улеснява живота ни и ежедневно присъства на масата до ястията ни. Има огномно разнообразие от видове, цветове, щарки, плътност за които са се погрижили производители като Белана, Санитекс, Цева, Палома, Ола‘ла, Би Фрии, Тенто и много други.

Откъде да пазаруваме?
За да изберете от всички варианти най-подходящия за Вас на сайта ни разгледайте каталозите на магазини dm, Билла, Кауфланд, Лидл, Метро, Т Маркет, ЦБА, Пикадили, Карфур, Хит и Дар с най-евтините и най-актуалните предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!